Η ηθοποιός Τάνια Τρύπη υιοθέτησε τη σκυλίτσα που βρέθηκε βιασμένη στην Αλεξανδρούπολη πριν λίγο καιρό

από Μυρτώ Τζώρτζου
Ήταν 12 Νοεμβρίου όταν ένα φριχτό περιστατικό εις βάρος ενός μικρού κουταβιού βγήκε στο φως στην Αλεξανδρούπολη. Ένα θηλυκό κουταβάκι, μόλις 4,5 μηνών, βρέθηκε βιασμένο με αιχμηρό αντικείμενο. Η είδηση μας σόκαρε. Και μας σόκαρε ακόμα πιο πολύ όταν οι ιατρικές γνωματεύσεις έκαναν λόγο για βιασμό που δεν έγινε μια φορά αλλά είχε ξαναγίνει και άλλες. Από τον πρωκτό της μάλιστα έλειπε ένα κομμάτι. Οι φωτογραφίες, που δεν θα τις δημοσιεύσουμε, σοκαριστικές.
Τα Adespotoulia Xanthis που το ανέλαβαν αναφέρουν ότι παρά την προσφυγή στην αστυνομία και την επικήρυξη με 3,000 ευρώ σε όποιον δώσει ανώνυμα πληροφορίες, κάνεις δεν βοήθησε για να βρεθεί ο δράστης που κακοποίησε με τέτοιον βάναυσο τρόπο την μικρή Αλέξα. (Το όνομά της δόθηκε επειδή βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη).
Η πράξη ήταν φριχτή. Όμως, όπως γίνεται πάντα, κανείς δεν άνοιξε το στόμα του. Κανείς δεν μίλησε και δεν κατέδειξε αυτόν που το έκανε.
Η Αλέξα νοσηλεύτηκε και πήρε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Αλλά και πολλή αγάπη από τους εθελοντές που ήταν δίπλα της από την πρώτη στιγμή. Μια σταλιά πλάσμα τόσο βασανισμένο. Δεν το χωράει ο νους. Άρρωστοι άνθρωποι σε μια άρρωστη κοινωνία. Και θύματα πάντα οι αδύναμοι.
Και η μικρούλα έγινε καλά. Σωματικά τουλάχιστον. Γιατί ψυχικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Και ήταν πλέον έτοιμη να βρει το σπίτι της. Ένα σπίτι που θα την αγαπούν, θα τη φροντίζουν και θα τη βοηθήσουν να κλείσει τις πληγές της ψυχής της.
Και στάθηκε τυχερή γιατί βρέθηκε για αυτή ο κατάλληλος άνθρωπος. Η γνωστή ηθοποιός Τάνια Τρύπη, ευαισθητοποιημένη σε φιλοζωικά θέματα, βλέποντας τις αναρτήσεις της ομάδας στο social media, που απεγνωσμένα αναζητούσε το δράστη, επικοινώνησε με τους εθελοντές της. Τους είπε ότι αποφάσισε να υιοθετήσει τη μικρή Αλέξα και να της χαρίσει μια ανέμελη ζωή γεμάτη αγάπη.
Η Αλέξα ονομάστηκε Αγάπη. Ζει πλέον στο σπίτι της ηθοποιού και απολαμβάνει αγκαλιές και χάδια. Είναι πλέον προστατευμένη. Και με τον καιρό ίσως ξεχάσει το πόσο βασανίστηκε στην αρχή της ζωούλας της.
Όμως ο δράστης δεν έχει ακόμα βρεθεί. Επικίνδυνος για όλους, δεν θα διστάξει να το ξανακάνει. Γιατί κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό το αποτρόπαιο γεγονός. Σιωπή παντού. Κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε, κανείς δεν ξέρει. Όλοι συνένοχοι σε αυτό. Γιατί όταν ξέρεις και δεν μιλάς, είσαι συνένοχος.
Καλή ζωή να έχει η μικρούλα Αγάπη. Βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την κακοποιημένη σκυλίτσα

Διαβάστε επίσης

3 σχόλια

Ίριδα Τσούτσα 5 Δεκεμβρίου, 2021 - 6:11 μμ

Χίλια μπράβο στην κ. Τρύπη!!!
Όμως, ας αποκτήσουμε επιτέλους συνείδηση και ψυχή και ας ανοίξουμε τα στόματα μας σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι μόνο στο κουτσομπολιό. Η ατιμωρησία κάνει τα τέρατα μεγαλύτερα και τις σάπιες ψυχές βούρκους που καταπίνουν τα πάντα.
Εύχομαι τα καλύτερα γι αυτό το πλασματάκι.

Reply
Σοφία Μπαλαση 5 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:36 μμ

Μπράβο στους δύο καλούς ηθοποιούς και συναδέλφους. Αυτό αποδεικνύει την φιλοζωία που έχουμε όλοι οι καλλιτέχνες. Μακάρι αυτό να γίνει παράδειγμα για όλο τον κόσμο
Τα ΖΩΑ είναι καλλίτεροι από τα ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ!!!
Καλές γιορτές!!!

Reply
Βαλεντινα 7 Δεκεμβρίου, 2021 - 5:42 μμ

Αυτό το τέρας θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί αναλόγως που βασάνισαν τοσο βάναυσα αυτό το ανήμπορο πλασμα

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο