Η στιγμή που o γάτος George γνωρίζει το σκύλο Ted: Το βιντεάκι από τη Μεγάλη Βρετανία που έχει γίνει viral

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα βιντεάκι που δείχνει τη γνωριμία μιας γάτας και ενός σκύλου ανέβασε μια χρήστρια του TiK Tok και δεν φανταζόταν με τίποτα την επιτυχία που θα είχε αυτό.

Η Cheyenne Tyler Berry βρισκόταν σπίτι της στο Yorkshire (Γιόρκσαϊρ) της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε δουλειές. Κάποια στιγμή από την κουζίνα της κοίταξε κάτω στο δρόμο. Είδε ένα γείτονά της, o οποίος είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι του, τον Ted. Στον τοίχο ενός σπιτιού, λίγα μέτρα πιο πέρα, περπατούσε μια ginger γάτα. Και ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί τη σκηνή.

Ο άντρας, βλέποντας το κουταβάκι του να ενθουσιάζεται με τη γάτα, η οποία κοιτούσε κλασικά περίεργα, είπε να κάνει τη γνωριμία. Έτσι το πήρε και το σήκωσε μέχρι τον τοίχο όπου βρισκόταν η περίεργη γάτα, η οποία φυσικά τους είχε αμέσως εντοπίσει και τους δύο και έδειχνε ενδιαφέρον.

Η γάτα ήταν ο George, ο γατούλης ενός άλλου γείτονα, όπως αναγνώρισε η γυναίκα που τραβούσε το βίντεο. Το κουτάβι πλησίασε πολύ κοντά τον George, ο οποίος ήταν επιφυλακτικός. Το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε εκείνη τη μέρα ήταν να γνωρίσει κάποιον σκύλο.

Ο Ted αντίθετα ήταν ενθουσιασμένος και καθόλου επιφυλακτικός. Σήκωσε το πόδι του και ακούμπησε το γάτο. Ο γάτος σήκωσε και αυτός το πόδι του να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Τι γάτα θα ήταν άλλωστε;

Και αφού είδε ότι ο σκύλος δεν ήταν καθόλου επιθετικός αλλά αντίθετα πολύ φιλικός μαζί του, χαλάρωσε και τον κοιτούσε. Το κουταβάκι ήταν στην κυριολεξία στον κόσμο του, στον αφελή και υπέροχο κόσμο του.

Η γνωριμία έγινε. Ο κύριος κατέβασε το σκυλάκι από τον τοίχο και έδωσε ένα χάδι στον γατούλη, ο οποίος, μάλλον αδιαφόρησε για αυτό, καθώς συνέχιζε να κοιτάει επίμονα το σκύλο.

Το βίντεο ανέβηκε στο Tic Toc και είχε ανέλπιστη επιτυχία καθώς έγινε πολύ γρήγορα viral, με εκατομμύρια views.

Ο μπαμπάς του Ted είδε και αυτός το βίντεο σχολιάζοντας: « Πριν κάνω τη γνωριμία, είχα χαϊδέψει τον γάτο και είχα καταλάβει πώς θα πάει όλο αυτό. Ο Ted είναι 4 μηνών και έχει συναντήσει και άλλες φορές γάτες.»

Image credits: cheyennetylerberry

Image credits: hexhome1

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της συνάντησης👁‍🗨👁‍🗨 I caught this pure moment and I haven’t stopped smiling since 💖💗💕💝💓💘💞 #viral #dogsofttiktok #catsoftiktok

Πηγή: Bored Panda

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο