Ηρώ Σαΐα: Τι λέει η γυναίκα του Ξαρχάκου για τα τρία λυκόσκυλά τους που έδωσαν σε καταφύγιο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα social media με μια είδηση που πραγματικά μας λύπησε. Πρόκειται για τα 3 γέρικα λυκόσκυλα, δύο αρσενικά και ένα θηλυκό, του γνωστού συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και της συζύγου του Ηρώς Σαΐα, τα οποία πλέον βρίσκονται στο καταφύγιο του Δήμου Αθηναίων.

Η είδηση που επιβεβαιώνει και το ίδιο το ζευγάρι θέλει τα 3 ζώα που μέχρι τώρα ζούσαν στο σπίτι τους στην Αίγινα να μεταφέρονται στο καταφύγιο καθώς δεν είναι δυνατή η συντήρησή τους. Τα ζώα του γνωστού μουσικοσυνθέτη τα φρόντιζαν κάποιοι άνθρωποι επί πληρωμή, οι οποίοι έφυγαν από την Ελλάδα. Και, όπως φαίνεται, ο κ. Ξαρχάκος και η σύζυγός του δεν μπορούν να τα φροντίσουν και επέλεξαν να τα παραδώσουν σε καταφύγιο.

Με το άκουσμα της πραγματικά δυσάρεστης είδησης πλήθος κόσμου έγραψε και συνεχίζει να γράφει μέσω των social media τη γνώμη του που σε πολλές περιπτώσεις είναι ιδιαίτερα επικριτική για το ζευγάρι.

Η κ. Σαΐα απάντησε σε όλα αυτά με μια ανάρτηση στο Facebook που δείχνει φανερά τον εκνευρισμό της για όλες αυτές τις αντιδράσεις του κόσμου. Η ίδια επιβεβαιώνει την είδηση περί παράδοσης των ζώων στο Δήμο Αθηναίων και αναφέρεται στους λόγους που τους οδήγησαν στο να εγκαταλείψουν τα σκυλιά τους. Όπως λέει, τα ζώα τους τα φρόντιζαν κάποιοι άνθρωποι που έμεναν στο σπίτι τους στην Αίγινα, οι οποίοι πλέον έχουν φύγει. Και δεν υπάρχει κανείς να τα προσέχει. Ότι προσπάθησαν να βρουν μια λύση είτε υιοθεσίας είτε φιλοξενίας αλλά δεν βρέθηκε. Και ότι δεν τα παράτησαν στο βουνό αλλά τα έδωσαν σε καταφύγιο.

Δείτε την ανάρτηση της κ. Σαΐα: 

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ 1

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ 2

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο