Κάρπαθος: Η μικρή Αλίνα δεν πρόλαβε να ζήσει- Τη χτύπησαν πολύ με ξύλο, έζησε, αλλά λίγο μετά βρέθηκε νεκρή, με τρύπες στο λαιμό της από σκάγια

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η ιστορία που ακολουθεί είναι μια τραγική ιστορία. Μια ιστορία που δείχνει για άλλη μια φορά το πόσο μίσος μπορεί να έχει κάποιος μέσα του για τα ζώα. Αλλά και τους ανθρώπους. Γιατί όποιος μισεί τα ζώα, μισεί και τους ανθρώπους. Και κατ’ επέκταση και την ίδια του την ύπαρξη. Έτσι πάνε αυτά. Θέλουμε δεν θέλουμε.
Οι άσχημες ιστορίες ζώων είναι περίπου ίδιες. Έτσι φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Όμως η καθεμιά τους έχει το δικό της πόνο, τη δική της δυστυχία. Έναν πόνο που βιώνουν τα ζώα με διαφορετικούς τρόπους. Και που συχνά στο τέλος υπάρχει ο θάνατος.
Μια τέτοια ιστορία αναφέρει στη σελίδα Animal Friends of Karpathos – Φίλοι ζώων Καρπάθου ο Giorgos Kaoukakis. Πρόκειται για ένα αδέσποτο κουταβάκι, μια ψυχούλα, την Αλίνα.
Η γλυκιά Αλίνα και τα αδέλφια της είχαν γεννηθεί επειδή ο Δήμος Καρπάθου απελευθέρωσε στο φυσικό της περιβάλλον τη μαμά τους χωρίς πρώτα να τη στειρώσει!! Ναι, ακόμα οι δήμοι συνεχίζουν να κάνουν τέτοιες αθλιότητες.
Η Αλίνα, που γεννήθηκε πριν από περίπου 9 μήνες, ζούσε με τη μαμά της και τα άλλα δύο αδέρφια της στο Πλατύολο Καρπάθου όπου οι εθελοντές της ομάδας Φίλοι Ζώων Καρπάθου τα φρόντιζαν καθημερινά. Τη μικρή την είχαν εμβολιάσει και έψαχναν υιοθεσία όλο αυτόν τον καιρό, όπως για όλα τους.
Όπως αναφέρουν οι εθελοντές πριν από λίγες μέρες κάποιος είχε χτυπήσει την Αλίνα με ένα ξύλο πιθανότατα. Άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο και το ματάκι της. Παραλίγο να το χάσει. Την πήραν στο γιατρό και κάθε μέρα της έδιναν τη θεραπεία της. Και η μικρή φαινόταν να πηγαίνει πολύ καλά.
Μέχρι όμως πριν από μερικές μέρες. Που τη βρήκαν δολοφονημένη. Με πάνω από 10 τρύπες στο λαιμό της από σκάγια. Το πιο τραγικό τέλος στη σύντομη ζωούλα της. Ούτε ένα χρόνο δεν κατάφερε να ζήσει ως αδέσποτο ζώο στην Κάρπαθο, όπως τα περισσότερα αδέσποτα σε αυτό το νησί!
Δολοφονήθηκε βάναυσα από έναν εγκληματία που στη συνέχεια τη μετέφερε και την πέταξε σαν σκουπίδι σε ένα χωράφι!
Οι εθελοντές της ομάδας, απίστευτα λυπημένοι και θυμωμένοι, αναφέρουν: “Ενημερώσαμε την αστυνομία και κάναμε καταγγελία, μήνυση κατά αγνώστων, και δεν θα ηρεμήσουμε μέχρι να βρεθεί ο δολοφόνος της!!! Θα κινήσουμε γη και ουρανό, θα σε κυνηγήσουμε όσο χρειαστεί κάθαρμα!!!!
Αυτό δεν θα το αφήσουμε να περάσει και όποια άλλη τέτοια κτηνωδία!!! Όλη η ομάδα σήμερα θρηνεί την Αλίνα, το ευγενικό κορίτσι με τα υπέροχα μάτια που διψούσαν για αγάπη και ζωή. Αυτά τα μάτια τα κουταβίσια που δεν κατάφεραν να συγκινήσουν το κτήνος που της πήρε τη ζωούλα της.”

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο