Κατάστημα στο Περιστέρι έφτιαξε ένα υπέροχο γατο-ξενοδοχείο για τις αδέσποτες γατούλες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Εδώ στο petpet.news θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να προβάλλουμε κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, οι οποίοι βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα. Ειδικά  το χειμώνα και το καλοκαίρι, με τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις βροχές, τον αέρα και τα χιόνια αλλά και με τον καύσωνα, η φροντίδα των ζώων είναι επιτακτική ανάγκη.  Ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Δυστυχώς ξέρουμε ότι οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα κοντά στο μαγαζί τους. Πόσο μάλιστα να τα έχουν και μέσα. Τα διώχνουν και συχνά είναι επιθετικοί με αυτά. Τα παραδείγματα αμέτρητα και καθημερινά.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις. Και με αυτές θέλουμε να ασχοληθούμε. Να τις προβάλλουμε και να μοιραστούμε μαζί σας όμορφες εικόνες που μας κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους.

Μια τέτοια εξαίρεση είναι, όπως λέει η Giota Louizou, και το κατάστημα ειδών δώρου HARTI-XΑΡΤΙ στο Περιστέρι. Εδώ οι φιλόζωοι ιδιοκτήτες του έχουν φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι-ξενοδοχείο, το Miaou Hotel The Stars, όπως το ονομάζουν, έξω από το μαγαζί για να πηγαίνουν οι αδέσποτες γατούλες. Το ξενοδοχειάκι αυτό είναι απλά υπέροχο. Και δεν «φιλοξενούν» μόνο έξω ζωάκια αλλά, όπως βλέπουμε, και μέσα στο μαγαζί.

Ευχόμαστε τα φιλόζωα μαγαζιά και γενικά οι φιλόζωοι χώροι να γίνουν περισσότεροι ώστε να βρίσκουν προστασία τα ζώα που έχουν τόσο την ανάγκη μας.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

αδέσποτες γάτες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο