Κατερίνα Καινούργιου: «Παρασκευή και 13: Μη δείτε μαύρη γάτα…να φύγετε μακριά»-Χαλάρωσε, Κατερίνα, στο 2022 είμαστε

από Μυρτώ Τζώρτζου
Κάτι έχουν πάθει οι παρουσιάστριες εκεί στον Alpha με τα ζώα. Ή κάτι μυστήριο συμβαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν το πολυέχουν με τα ζώα. Ας το παραδεχτούν και εμείς που τα αγαπάμε πολύ και τα φροντίζουμε δεν θα τους κρατήσουμε κακία.
Πρώτη ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγινε χαμός. Στη φωτογραφία η παρουσιάστρια χαμογελώντας πατούσε με τα ψηλοτάκουνά της πάνω στο σκύλο του συνεργάτη της εκπομπής, Δημήτρη Παπανώτα, λες και ήταν σκαμπό ή υποπόδιο. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν άμεσες. Το τι της έσυραν δεν λέγεται. Το αποτέλεσμα; Κατέβασε την ανάρτηση.
Μια μέρα μετά έχουμε το δεύτερο χτύπημα. Από μια άλλη παρουσιάστρια του Alpha. Την Κατερίνα Καινούργιου αυτή τη φορά, η οποία αναφέρθηκε στην αρχή της εκπομπής της στη μέρα που ήταν Παρασκευή και 13 λέγοντας: «Παρασκευή και 13: Μην περάσετε κάτω από σκάλα, μη δείτε μαύρη γάτα…να φεύγετε μακριά…»
Μάλιστα. Μαύρη γάτα. Οι γνωστές προκαταλήψεις. Αλλά εντάξει, βρε Κατερίνα. Είσαι νέος άνθρωπος. Βρίσκεσαι στο 2022. Μιλάς για το κίνημα MeToo, υπερασπίζεσαι τη διαφορετικότητα, λες πράγματα που σε άλλες εποχές δεν θα τα έλεγαν στην τηλεόραση. Και μιλάς για γκαντεμιές και μαύρες γάτες. Και στοχοποιείς τα ζώα αυτά; Γιατί στοχοποίηση είναι, αν δεν το καταλαβαίνεις.
Οι μαύρες γάτες είναι υπέροχες. Μοναδικές. Πανέμορφες. Δεν φέρνουν ούτε γρουσουζιά ούτε τύχη. Λάθος. Τύχη σε κάποιους λαούς, πιστεύεται, ότι φέρνουν. Διαβάστε το κείμενο αυτό: 👉  7 λόγοι που θα σας κάνουν να συμπαθήσετε τις μαύρες γάτες – Petpet.news
Δείτε τα πρώτα δευτερόλεπτα της εκπομπής SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ (alphatv.gr)
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο