Λαγκαδάς, Θεσσαλονίκη: Χαμός με το βίντεο όπου ηλικιωμένη πετάει και κοπανάει με μπαστούνι ένα αδέσποτο που κοιμάται

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα βίντεο, το οποίο ανέβασε η Rosa Maria στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, έγινε πολύ γρήγορα viral και αιτία να ξεσηκωθεί πολύς κόσμος, με πρώτη τη ΖΩΟΦΙΛΗ ΔΡΑΣΗ.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στη Χρυσαυγή του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη, και δείχνει μια ηλικιωμένη κυρία να χτυπάει με ένα αλουμινένιο μπαστούνι ένα σκυλάκι. Η ηλικιωμένη περπατάει κρατώντας το μπαστούνι και πηγαίνει προς το μέρος ενός αδέσποτου σκύλου που κάθεται ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο χωρίς να ενοχλεί. Και όταν τον πλησιάζει, του πετάει το μπαστούνι και τον χτυπάει. Ο σκυλάκος πανικόβλητος φεύγει κλαίγοντας.

Βλέποντας το βίντεο αυτό έγιναν εκκλήσεις στην κυρία που το ανέβασε να προχωρήσει σε καταγγελία ώστε η ηλικιωμένη να τιμωρηθεί για αυτή την απαράδεκτη πράξη της. Η κοπέλα βρέθηκε και έχουν κινηθεί οι νόμιμες διαδικασίες. Κόσμος που γνωρίζει τη συγκεκριμένη ηλικιωμένη αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που φέρεται έτσι σε ζώο. Είναι επιθετική, δεν θέλει προφανώς να τα βλέπει, και όσες συστάσεις και να της έχουν γίνει, δεν άλλαξε συμπεριφορά.

Όπως καταλαβαίνουμε το βίντεο αυτό έγινε viral και ξεσήκωσε πολλούς. Δεν συμφωνούμε σε καμία περίπτωση με τους χαρακτηρισμούς που γράφονται για τη συγκεκριμένη κυρία. Όμως αυτό που έκανε είναι αξιόποινο. Και δεν χωράει αλλά και εντάξει.

Λυπούμαστε πολύ για το περιστατικό. Η βαρβαρότητα σε βάρος αδύναμων πλασμάτων πρέπει να τιμωρείται χωρίς καμία εξαίρεση.

Ο σκυλάκος είναι καλά

ΔΕΙΤΕ👁‍🗨 ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο