Λέρος: Ο 9χρονος Μπόμπος πετάχτηκε κάποτε και ζει στο καταφύγιο- Υπάρχει κάποιος να πάρει ένα λίγο μεγάλο σε ηλικία ζωάκι;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μερικά ζωάκια, όπως λέμε συνέχεια, είναι άτυχα. Ζουν σε καταφύγια και προσπαθούν σε όλη τους τη ζωή να υιοθετηθούν. Να ζήσουν και αυτά σε σπίτι και να νιώσουν αγάπη και στοργή. Τα περισσότερα δυστυχώς πεθαίνουν εκεί. Όσο και αν προσπαθούν οι εθελοντές να τους βρουν σπίτι το τηλέφωνο για αυτά δεν χτυπάει ποτέ.

Υπάρχουν και οι περιπτώσεις επίσης άτυχων ζώων. Ίσως και διπλά άτυχων. Που χτυπάει το τηλέφωνο και ετοιμάζονται τα πάντα να πάνε στο νέο τους σπίτι. Η χαρά των εθελοντών είναι τεράστια. Όμως δεν κρατάει πολύ καθώς η υιοθεσία ακυρώνεται. Αυτοί που θέλησαν να τα πάρουν δεν τα θέλουν πια.

Ένα τέτοιο ζωάκι είναι και ο Μπόμπος, ένα υπέροχο και πολύ αγαπησιάρικο γκριφόν-κοκονάκι. Ο Μπόμπος ζει στο καταφύγιο της Λέρου. Όπως αναφέρει η εθελόντρια Ζαχαρούλα Λαγοπάτη ο Μπόμπος κάποια στιγμή στη ζωούλα του πετάχτηκε σαν σκουπίδι επειδή μεγάλωσε. Και πήγε στο καταφύγιο να ζήσει.

Και για λίγο στάθηκε τυχερός καθώς κάποιοι θέλησαν να τον υιοθετήσουν. Όμως η υιοθεσία ακυρώθηκε. Και ο Μπόμπος συνεχίζει να ζει στο καταφύγιο.

Είναι λίγος μεγάλος, 9 χρόνων, και δεν υιοθετείται εύκολα. Δυστυχώς πρώτα σε προτιμήσεις είναι τα νεαρά σε ηλικία ζωάκια. Τα μεγάλα δεν έχουν πολλές ελπίδες. Ίσως μηδαμινές.

Γίνεται έκκληση ώστε να βρεθεί κάποιος που θα αγαπήσει τον υπέροχο αυτόν σκυλάκο και θα θελήσει να τον βγάλει από το καταφύγιο. Να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Να ζήσει λίγες στιγμές οικογενειακής θαλπωρής τα τελευταία χρόνια που του μένουν. Που μακάρι να είναι πολλά.

Μην ξεχάσουμε τον Μπόμπο με τα υπέροχα ματάκια. Όποιος θέλει να τον υιοθετήσει ας καλέσει στο 👉  6936617608

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο