Λέσβος: Διανομέας χτύπησε σκυλίτσα, σταμάτησε, ειδοποίησε και κάλυψε και τα έξοδα του κτηνιατρείου

από Μυρτώ Τζώρτζου
Από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Το συμβάν που έχει να κάνει με ένα ζώο και που θα αναφέρουμε πιο κάτω είναι από τα σπάνια. Πρόκειται για έναν υπεύθυνο άνθρωπο που έκανε πραγματικά το καθήκον του. Και είμαστε σίγουροι ότι το έκανε με την καρδιά του. Γιατί δυστυχώς όσον αφορά τα ζώα είμαστε τελείως ανεύθυνοι. Σκληροί, αδιάφοροι και ανεύθυνοι.
Στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη το βράδυ, όπως ενημερώνουν οι εθελοντές της Κιβωτού Μυτιλήνης  Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece, ένας διανομέας χτύπησε με το μηχανάκι του τη σκυλίτσα της φωτογραφίας. Δεν την προσπέρασε όμως, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι. Σταμάτησε και να δει τι έχει το ζώο και επικοινώνησε αμέσως με την Κιβωτό για να ενημερώσει για το περιστατικό αυτό.
Σπάνια περίπτωση. Το να χτυπάς ζώο και να την κάνεις-έτσι είναι η σωστή έκφραση- είναι το σύνηθες. Κάθε μέρα το βλέπουμε άλλωστε αυτό. Δεν νοιάζεσαι τι θα απογίνει το ζώο, αν θα τα καταφέρει, αν πεθάνει με μαρτυρικό τρόπο. Φεύγεις και πας στη δουλειά σου. Και όλα οκ.
Το παλικάρι αυτό δεν την παράτησε να πάει στη δουλειά του και όλα οκ. Αλλά ειδοποίησε τους εθελοντές της Κιβωτού. Έτσι έγινε περισυλλογή του ζώου και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για περίθαλψη. Και το σπουδαιότερο από όλα. Κάλυψε τα έξοδά του. Μαθήματα ανθρωπιάς.
Το μπράβο για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο.
Η ανάρτηση της Κιβωτού:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο