Το συμβάν που έχει να κάνει με ένα ζώο και που θα αναφέρουμε πιο κάτω είναι από τα σπάνια. Πρόκειται για έναν υπεύθυνο άνθρωπο που έκανε πραγματικά το καθήκον του. Και είμαστε σίγουροι ότι το έκανε με την καρδιά του. Γιατί δυστυχώς όσον αφορά τα ζώα είμαστε τελείως ανεύθυνοι. Σκληροί, αδιάφοροι και ανεύθυνοι.
Στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα Τρίτη το βράδυ, όπως ενημερώνουν οι εθελοντές της Κιβωτού Μυτιλήνης Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece, ένας διανομέας χτύπησε με το μηχανάκι του τη σκυλίτσα της φωτογραφίας. Δεν την προσπέρασε όμως, όπως θα έκαναν οι περισσότεροι. Σταμάτησε και να δει τι έχει το ζώο και επικοινώνησε αμέσως με την Κιβωτό για να ενημερώσει για το περιστατικό αυτό.
Σπάνια περίπτωση. Το να χτυπάς ζώο και να την κάνεις-έτσι είναι η σωστή έκφραση- είναι το σύνηθες. Κάθε μέρα το βλέπουμε άλλωστε αυτό. Δεν νοιάζεσαι τι θα απογίνει το ζώο, αν θα τα καταφέρει, αν πεθάνει με μαρτυρικό τρόπο. Φεύγεις και πας στη δουλειά σου. Και όλα οκ.
Το παλικάρι αυτό δεν την παράτησε να πάει στη δουλειά του και όλα οκ. Αλλά ειδοποίησε τους εθελοντές της Κιβωτού. Έτσι έγινε περισυλλογή του ζώου και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για περίθαλψη. Και το σπουδαιότερο από όλα. Κάλυψε τα έξοδά του. Μαθήματα ανθρωπιάς.
Ως εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδος η ΠΕΝΑ της Αττικής θα με ενδιάφερε να φιλοξενώ κάθε Μηνα άρθρα σας με θεματολογία ΦΙΛΟΖΩΙΑ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕβΔΟΜΑΔΑ
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΠολιτική Cookies
1 σχόλιο
Ως εκδότης και δημοσιογράφος της εφημερίδος η ΠΕΝΑ της Αττικής θα με ενδιάφερε να φιλοξενώ κάθε Μηνα άρθρα σας με θεματολογία ΦΙΛΟΖΩΙΑ
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕβΔΟΜΑΔΑ