Κορινθία: Το γκριφονάκι αυτό ζει στο δρόμο και τρώει αν του πετάξουν κάτι- Θέλει κάποιος να το κάνει μέλος του σπιτιού του;

από Μυρτώ Τζώρτζου
Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα ζώα, ειδικά με τα αδέσποτα, ένα πράγμα θα ήθελαν περισσότερο από όλα. Να υπάρξει κάποια στιγμή στο μέλλον που δεν θα υπάρχουν ζώα στους δρόμους. Ζώα που να παλεύουν, χωρίς νερό και φαγητό, να επιβιώσουν. Ζώα που δεν θα κινδυνεύουν από χίλια δυο πράγματα. Ζώα που να μην έχουν που να ξαπλώσουν και να κοιμηθούν το βράδυ.
Να έχουν επίσης αδειάσει και τα κλουβιά στα άθλια κυνοκομεία. Και όλα αυτά να ζουν στο σπίτι τους ευτυχισμένα και προστατευμένα. Όνειρο θερινής νυχτός; Μπορεί. Αλλά όσο ζούμε θα ονειρευόμαστε. Και κανείς δεν θα μας απαγορέψει να ονειρευόμαστε.
Το υπέροχο γκριφονάκι της φωτογραφίας ζει δύο χρόνια σε κάποιον δρόμο στην Κορινθία. Μόνο του. Τρώει από τα σκουπίδια ή ό,τι του πετάνε κάποιοι. Όταν και αν του πετάξουν. Και φυσικά κινδυνεύει. Από φόλες, αυτοκίνητα, κακοποιήσεις.
Είναι αγοράκι, δύο ετών και μόλις 8 κιλάκια. Δεν πρέπει να του βρούμε ένα σπίτι; Πώς θα μπορέσει να επιβιώσει στο δρόμο; Γιατί το το ότι επιβίωσε μέχρι τώρα είναι ένα θαύμα.
Αν κάποιος θέλει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε αυτό το υπέροχο πλάσμα, μπορεί να καλέσει στο  📞 6944456450. Θα δοθεί με τσιπάκι, εμβόλια και συμβόλαιο υιοθεσίας. Επίσης μεταφέρεται στον τόπο διαμονής του νέου του κηδεμόνα.
Ας κάνουμε μια προσπάθεια όλοι να του βρούμε ένα σπιτάκι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο