Σέρρες: Παράτησαν τυφλό και σκελετωμένο από την ασιτία σκυλάκι- Μεταφέρεται από εθελοντές σε κτηνίατρο

από Μυρτώ Τζώρτζου
Για τις εγκαταλείψεις ζώων μιλάμε συνέχεια. Αυτό που γίνεται στη χώρα μας δεν έχει προηγούμενο. Όταν κάποιος δεν θέλει το ζώο του γιατί το βαρέθηκε, γιατί αρρώστησε, γιατί γέρασε, το παίρνει και πηγαίνει και το αφήνει όπου του έρθει στο μυαλό. Και δεν νοιάζεται τι θα απογίνει. Αν θα τα καταφέρει να επιβιώσει. Αν θα το βρει κάποιος και θα το βοηθήσει.
Ένα τέτοιο ζώο είναι και η σκυλίτσα Κάρμα. Η Κάρμα, όπως μας ενημερώνει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, είναι τυφλή και εγκαταλείφθηκε πριν από λίγες μέρες στο Λέοντα της Αμφίπολης στις Σέρρες.
Το ζώο, εκτός από τυφλό, ήταν και σκελετωμένο από την ασιτία. Φοβικό και ανήμπορο να κάνει οτιδήποτε, εντοπίστηκε από ευαισθητοποιημένο κάτοικο της περιοχής, τον Κώστα, ο οποίος ενημέρωσε τους εθελοντές του ΦΟΣ.
Αρχικά μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο. Στη συνέχεια εθελοντές και μέλη της ομάδας ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ πήγαν στο χωριό και πήραν τη σκυλίτσα για τις απαραίτητες εξετάσεις σε κτηνιατρείο στις Σέρρες!
Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά.
Δείτε την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών:
“Μεταφέρεται στον κτηνίατρο η Κάρμα!! Ενημέρωση για το τυφλό και ταλαιπωρημένο από ασιτία σκυλί πού βρέθηκε παρατημένο πριν δύο μέρες στον Λέοντα της Αμφίπολης!! Το ανήμπορο φοβικό ζώο που οι εθελοντές ονόμασαν Κάρμα εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από τον Κώστα, ευαισθητοποιημένο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος μας ενημέρωσε αμέσως και έτσι λίγο αργότερα, κατόπιν συνεννόησης με τη Στέλλα, εθελόντριας από το χωριό Κερδύλια, μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος!
Σήμερα λοιπόν εθελοντές και μέλη της οργάνωσης ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ πήγαν στο χώρο που περιορίστηκε η σκυλίτσα από χθες και την πήραν για τις απαραίτητες εξετάσεις σε κτηνιατρείο στις Σέρρες!
Μόλις έχουμε νεότερα από τα αποτελέσματα από τον κτηνίατρο και τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις θα σας ενημερώσουμε!
Προς το παρόν ευχηθείτε μαζί μας όλη αυτή η άσχημη κλινική εικόνα της Κάρμα να είναι απόρροια της ταλαιπωρημένης ζωής της και όχι κάποιας αρρώστιας!
Όπως και να έχει όμως εμείς της το υποσχεθήκαμε, και στα εύκολα και στα δύσκολα, θα μείνουμε μαζί της!”
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο