Λιβαδειά: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει το ένα από τα τρία κουταβάκια που βρέθηκαν πεταμένα στα σκουπίδια

από Μυρτώ Τζώρτζου
Λίγο καλύτερα είναι, όπως αναφέρουν οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς – Animal Welfare Volunteers αλλά παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση το ένα από τα 3 κουταβάκια που βρέθηκαν αυτές τις μέρες πεταμένα στα σκουπίδια στη Λιβαδειά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι τρεις αυτές ψυχούλες να είναι αποστεωμένες, αφυδατωμένες και γεμάτες τσιμπούρια. Στην κυριολεξία λίγο πριν ξεψυχήσουν. Εντελώς αβοήθητα. Μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών.
Τι άνθρωπος είναι αυτός που πετάει ζωντανά πλάσματα στα σκουπίδια; Πόσο μίσος έχει για τον εαυτό του και για ό,τι κινείται γύρω του; Τέτοιες πράξεις, τόσο σκληρές και φριχτές, ένα πράγμα δείχνουν. Το συσσωρευμένο μίσος που έχει κάποιος μέσα του. Και το δείχνει ξεσπώντας στους ανήμπορους.
Το κουταβάκι αυτό, που είναι θηλυκό, έχει πυρετό, αναιμία και δεν ανταποκρίνεται όπως τα άλλα δύο ούτε στη θεραπεία αλλά ούτε και στο φαγητό. Είναι όμως, όπως είπαμε πιο πάνω, σύμφωνα με αυτά που λένε οι εθελοντές Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς – Animal Welfare Volunteers, λίγο καλύτερα.

Οι Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς αναφέρουν: 

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, τον Πατήρ Μιχαήλ και την Christine Cacoyiannaki, που άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν άμεσα και φιλοξενούν με πολλή αγάπη και φροντίδα τα μικρά μας!!!
Τα μωράκια μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και ελπίζουμε να τα καταφέρουν. Μετά ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να βρουν τις καλύτερες οικογένειες, να τους δώσουν άπειρη αγάπη!!
Και εμείς από την πλευρά μας στέλνουμε όλη τη θετική μας διάθεση να τα καταφέρουν και τα τρία μικρούλια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο