Βρετανίδα πρώην μοντέλο, απογοητευμένη από τους άντρες, θα παντρευτεί το σκύλο της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Όλοι αγαπάμε τα κατοικίδιά μας και τα θεωρούμε οικογένειά μας. Όμως κάποιες φορές αυτά που κάνουμε είναι υπερβολικά. Στην περίπτωση δε της 49χρονης Βρετανίδας Elizabeth Hoad, από το Ascot του Berkshire, μάλλον τα πράγματα έχουν ξεφύγει λίγο. Ή μάλλον πολύ.

Η Hoad είναι πρώην μοντέλο, γνωστή τη δεκαετία του ’80, η οποία αγαπάει πολύ τα ζώα. Μετά από πολλές σχέσεις, δυο αποτυχημένους αρραβώνες και πάνω από 220 αποτυχημένα ραντεβού για γνωριμία, όπως λέει η ίδια, αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με τους άντρες δηλώνοντας απογοητευμένη. Έτσι αποφάσισε να παντρευτεί το σκύλο της, ένα 6χρονο golden retriever, τον Logan. Ο γάμος θα γίνει στις 2 Αυγούστου, τη μέρα που πριν από 6 χρόνια, τον υιοθέτησε.

Για αυτό το θέμα έδωσε πρόσφατα και συνέντευξη στην εφημερίδα The Sun, αναφέροντας: “Πήγα σε 220 ραντεβού για γνωριμία μέσω 6 διαφορετικών sites γνωριμιών τα τελευταία 8 χρόνια και ήταν στην κυριολεξία καταστροφή. Έτσι αποφάσισα να παντρευτώ το σκύλο μου, τον Logan, ο οποίος με λατρεύει και δεν φεύγει ποτέ από δίπλα μου.

Θα προσπαθήσω να πείσω την καθολική εκκλησία της περιοχής μου να δεχτεί κάτι τέτοιο. Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι είμαι τρελή. Το καταλαβαίνω. Ο γάμος θα γίνει με 20 καλεσμένους. Εγώ θα φοράω κανονικά το δαχτυλίδι του γάμου και ο Logan ένα καπέλο, ένα παπιγιόν και γιλέκο. Κουμπάροι θα είναι τα δυο σκυλάκια, ράτσας Χάσκι, ο Ajax και ο Bear, ενός φίλου μου. Και όσο για το ταξίδι του μέλιτος, αυτό θα είναι σε ένα ξενοδοχείο φιλικό στα κατοικίδια. Τελείωσα με τους άντρες”.

Εμείς πάλι λέμε: Μήπως τα κάνει όλα αυτά για δημοσιότητα;

Κείμενο: Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Credit: Jon Bond – The Sun

 Credit: Rex Features

Credit: Jon Bond – The Sun

Credit: Jon Bond – The Sun

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο