Της έκανε πρόταση γάμου και χαρίζοντάς της ένα μικρό σκυλάκι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Οι περισσότεροι άντρες όταν αποφασίζουν να κάνουν πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους, προσπαθούν να σκεφτούν ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος, πού δηλαδή και πώς. Μερικοί μάλιστα το ψάχνουν λίγο παραπάνω για να βρουν κάτι πρωτότυπο, έξω από τα συνηθισμένα.

Κάτι ανάλογο έκανε και ο 30χρονος Joel Booth, ένας οδοντίατρος από την πόλη Κάλισπελ της Μοντάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, o οποίος μάλλον σκέφτηκε κάτι μοναδικό και ιδιαίτερα τρυφερό για τη μέρα που θα έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, την 28χρονη Kadie Latimer. Τι σκέφτηκε; Να της κάνει πρόταση έχοντας στην αγκαλιά του ένα κουταβάκι.

Έτσι μια μέρα ο Joel πήγε την Kadie στο Εθνικό Πάρκο Glacier National Park, στη Νοτιοδυτική Μοντάνα, και γονάτισε αγκαλιά με ένα λευκό πανέμορφο σκυλάκι ζητώντας της να τον παντρευτεί και λέγοντάς της ότι αυτό είναι το σκυλάκι τους. Εκείνη, που τον είχε δει πριν με το σκυλάκι αλλά δεν είχε προλάβει να τον ρωτήσει για αυτό, φυσικά δέχτηκε. Αποφάσισαν δε να ονομάσουν το σκυλάκι, το οποίο ήταν αρσενικό, Bowie. Ο Joel μάλιστα είχε κρυφά κανονίσει να είναι και φωτογράφος εκεί ώστε να απαθανατίσει αυτές τις στιγμές.

Φωτογραφία: Caters New Agency

Φωτογραφία: Caters New Agency

Φωτογραφία: Caters New Agency

Πηγή: Mirror

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο