Γίνεται έκκληση να βρεθεί αυτός που χτύπησε αδέσποτη σκυλίτσα στα Καμένα Βούρλα- Το ζώο δεν τα κατάφερε

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό, σαν αυτά που δυστυχώς συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα μας, συνέβη λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας.

Ένα από τα πιο παλιά αδεσποτάκια της περιοχής, η Δανάη, βρέθηκε χτυπημένη σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κτηνίατρο για να την περιθάλψει. Όμως ήταν τόσο πολύ χτυπημένη που δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Καμένων Βούρλων “Φίλοι Καρδιάς” https://www.facebook.com/filoikardias.gr/ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ποιος χτύπησε τη σκυλίτσα να τους βοηθήσει ώστε να βρεθεί και να πληρώσει.

Δείτε την ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Καμένων Βούρλων, “Φίλοι Καρδιάς”:

“Αυτή η ανάρτηση έχει σκοπό να μάθουμε τι ακριβώς έγινε!!!!! Οι τελευταίες ώρες του 2019 μας έκρυβαν ένα πολύ θλιβερό γεγονός!!! Τηλέφωνο στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας ότι ένα σκυλάκι είχε χτυπηθεί άσχημα στα Καμένα Βούρλα!!! Άμεσα κινήθηκαν άτομα από την ομάδα Δράσεις των Καμένων Βούρλων όπου βρήκαν τη Δανάη, Λίζα για κάποιους, σε πολύ άσχημη κατάσταση!!!! Μεταφέρθηκε στην Κτηνιατρική Κλινική “ΑΝΙΜΑ” στη Λαμία!!!! Ένα υπέροχο σκυλάκι όπου ήταν από τα πιο παλιά των Καμένων Βούρλων!!Είχε στερεωθεί πριν Συλλόγου από τον Δήμο με τη βοήθεια της εθελοντικής Ομάδας “Φιλαράκια”. Με τη βοήθεια Μαρίας και Αναστασίας!!!!Δυστυχώς η Δανάη είχε τραύματα πολύ σοβαρά και έτσι μας άφησε και πήγε κοντά στο δημιουργό της!!!!!

ΘΈΛΟΥΜΕ ΌΠΟΙΟΣ ΕΊΔΕ ΚΆΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΑΖΊ ΜΑΣ!!!!!Χτυπήθηκε σε κεντρικό σημείο των Καμένων Βούρλων απόγευμα 31/12/19 !!!!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια στη Δανάη τον Γιώργο, τη Μόνικα τον Γιάννη αλλά και τους γιατρούς της Κλινικής ΑΝΙΜΑ” .

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο