Νάουσα: Έκκληση να βρεθούν τα χρήματα να αγοραστούν τα φάρμακα μιας πολύ άρρωστης αδέσποτης σκυλίτσας

από Μυρτώ Τζώρτζου
καλαζάρ

Έκκληση να βρεθούν τα χρήματα ώστε να γίνει η θεραπεία για το καλαζάρ μιας αδέσποτης σκυλίτσας κάνουν οι εθελοντές ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Νάουσας-Friends of Animals,Naousa,Greece, οι οποίοι έχουν πολλά περιστατικά και δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν.

Η σκυλίτσα είναι η Λίζα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Η ιστορία της δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν αδιάφορο…μια απίστευτα ταλαιπωρημένη μανούλα, που δεν ξέρει κανείς πόσο καιρό περιπλανιόταν άρρωστη και σε κατάσταση εγκυμοσύνης ώσπου να φτάσει να γεννήσει στις ρίζες ενός δέντρου, σε ένα χωράφι.

Η Λίζα, αφού γέννησε και αφού τα μωρούλια της μεγάλωσαν λίγο και δυσκολευόταν να βρει φαγητό για την ίδια και αυτά, ζήτησε βοήθεια από έναν φιλόζωο κύριο, ο οποίος ειδοποίησε τους εθελοντές για την άσχημη κατάστασή της.

Η εικόνα της είναι πραγματικά πολύ άσχημη. Με το ζόρι περπατάει, με το ζόρι βλέπει… Δυστυχώς, καμία φωτογραφία, κανένα βίντεο δεν είναι ικανά να αποτυπώσουν την πραγματικότητα…Στη Λίζα έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και βρέθηκε θετική στη Λεισμανίαση, με τίτλους 1/3800 (από τους υψηλότερους) καθώς και με πολύ πειραγμένα τα νεφρά της. Το ζώο είναι σε άσχημη κατάσταση. Με το ζόρι περπατά, με το ζόρι βλέπει.

Οι εθελοντές χρειάζονται άμεσα Milteforan και Pronefra.

Το κόστος και για τα δύο είναι πολύ μεγάλο για αυτούς.  Κοστίζουν περίπου 250 ευρώ και τα δύο.

Οι ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Νάουσας-Friends of Animals,Naousa,Greece κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να τους βοηθήσει:

Αν επιθυμείτε να μας στηρίξετε, μπορείτε με τους εξής τρόπους: Τρόποι πληρωμής: Δίνεται λογαριασμός κτηνιάτρου σε μήνυμα.  Άλλοι Τρόποι δωρεάς: ΡayPal elektra.60@hotmail.com ALPHA BANK

IBAN GR 5501405160516002101054910

Όνομα δικαιούχου, Artemis Elektra Paggalidou

Με αιτιολογία: Λίζα»

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ρομπου Μαίρη 9 Ιανουαρίου, 2023 - 9:04 πμ

Καλησπέρα σας, Ρωτήστε τον κτηνίατρο σας αν αντι για μιλτεφοραν μπορεί να κάνει τις ενέσεις αντισμανια

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο