Νέα Σμύρνη: Το κατάστημα της Adidas φιλοξενεί ένα γατάκι που κοιμάται σε κρεβατάκι στη βιτρίνα- Μας γυρίζει και την πλάτη

από Μυρτώ Τζώρτζου
Για άλλο ένα μαγαζί που αγαπάει τα ζώα μαθαίνουμε από ανάρτηση της κ. Kely-kalypso Bafiti στη σελίδα Nea Smyrni και, όπως κάνουμε κάθε φορά, έτσι και τώρα, θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Πρόκειται για το κατάστημα της Adidas στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο διαμένει ένα όμορφο πρώην αδέσποτο γατάκι. Το οποίο, όπως βλέπουμε και στην όμορφη φωτογραφία της κ. kely-kalypso Bafiti, απολαμβάνει τον ύπνο του στο αναπαυτικό κρεβατάκι του. Και μας έχει και γυρισμένη την πλάτη. Οι άνθρωποι του καταστήματος είναι φιλόζωοι και το δείχνουν έμπρακτα.
Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είναι πολύ συγκινητικές. Και ευτυχώς συχνές.
Βέβαια παραμένουν εξαιρέσεις καθώς, να μη γελιόμαστε, τα περισσότερα καταστήματα δεν τα θέλουν. Ούτε μέσα στο κατάστημά τους, ούτε απέξω. Πολλά μάλιστα κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν.
Αλλά ας μείνουμε στο αισιόδοξο κομμάτι της υπόθεσης, αυτό των μαγαζιών που αγαπούν και φροντίζουν τα ζωάκια του δρόμου, τα οποία, όπως γνωρίζουμε, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Το χειμώνα παγώνουν και το καλοκαίρι σκάνε χωρίς να μπορούν να βρουν νερό. Δεν κοστίζει κάτι να τους δώσουμε μια μικρή γωνίτσα.
Οι καιροί μάλλον αλλάζουν. Οι κακοποιήσεις των ζώων βέβαια είναι αμέτρητες. Και οι δράστες σπάνια τιμωρούνται. Όμως δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε ότι ίσως στο μέλλον τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Δείτε και αυτά:
Ένα καφέ στη Θεσσαλονίκη έβαλε στην αυλή του διώροφη κατασκευή με 10 σπιτάκια για τις αδέσποτες γατούλες – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο