Ο χωρισμός από τη σύζυγό του και το άσχημο ατύχημα του σκύλου του

από Μυρτώ Τζώρτζου

Αγκαλιά με τον αγαπημένο του σκύλο, τον Sid, εμφανίστηκε αυτές τις μέρες ο γνωστός ηθοποιός Ewan McGregor, ο οποίος επέστρεφε το σκύλο σπίτι του μετά από ένα ατύχημα που είχε. Ο Sid, ημίαιμο Jack Russell Terrier, φορούσε κολάρο καθώς πριν από ένα μήνα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στη βόλτα του με την πρώην σύζυγο του ηθοποιού, Eva Mavrakis. Ο σκύλος πάλεψε για τη ζωή του καθώς το χτύπημα ήταν σοβαρό και φαίνεται ότι τα κατάφερε.

O ηθοποιός και η σύζυγός του υιοθέτησαν τον Sid από το καταφύγιο Lange Foundation στη Santa Monica της Καλιφόρνια το 2011. Ο McGregor συμπρωταγωνιστούσε με ένα σκύλο σε δυο ταινίες και έτσι ήθελε να έχει και εκείνος έναν. Μέσω του διαδικτύου μπήκε στην ιστοσελίδα του καταφυγίου και τον είδε. Ο Sid τον ακολουθεί στις βόλτες αλλά και στα ταξίδια που κάνει με τη μηχανή του.

Ο 46χρονος Σκοτσέζος ηθοποιός  πριν από ένα μήνα ανακοίνωσε το χωρισμό του από τη Ελληνογαλίδα σχεδιάστρια Eva Mavrakis, με την οποία ζει χωριστά από τον περασμένο Μάιο. Λίγες μέρες πριν ανακοινώσει επίσημα το χωρισμό, είχε έρθει στη δημοσιότητα η σχέση του με την 32χρονη συνάδελφό του και συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία “Fargo” Mary Elizabeth Winstead.

O Ewan McGregor με την Eva Mavrakis

O Ewan McGregor και η 51χρονη Mavrakis ήταν παντρεμένοι 22 χρόνια. Έχουν μαζί 4 κόρες, την 21χρονη Clara, τη 16χρονη Jamyan, τη 15χρονη Esther και την 6χρονη Anouk.

O ηθοποιός με τη νέα του σύντροφο, Mary Elizabeth Winstead

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο