Ο Γιάννης Αλαφούζος έφτιαξε ένα καταφύγιο για αδέσποτα και κακοποιημένα ζώα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι γνωστός για τη φιλοζωική του δράση καθώς αγαπάει πολύ τα ζώα και το δείχνε συχνά. Την αγάπη του αυτή την προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα κατασκευάζοντας, όπως αναφέρει το site Trifilara.gr, εδώ και λίγους μήνες ένα όμορφο καταφύγιο αδέσποτων και κακοποιημένων σκυλιών στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Με εντολή του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το καταφύγιο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι σε χώρο μέσα στο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί, στο οποίο βρίσκει στέγη ο “καλύτερος φίλος του ανθρώπου”.

Το site αναφέρει ότι ο χώρος εντός του προπονητικού κέντρου του Παναθηναϊκού είναι αρκετά μεγάλος και έχει όλες τις ανέσεις για τα συμπαθή τετράποδα, τα οποία απολαμβάνουν τη φροντίδα του υπεύθυνου της εγκατάστασης, ενώ φιλοξενούνται αρκετά σκυλάκια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει τη φιλοζωική του πλευρά, καθώς πριν από περίπου ένα χρόνο είχε βρεθεί σε καταφύγιο στην Ιεράπετρα από το οποίο υιοθέτησε δύο σκυλιά.

Διαβάστε επίσης

2 σχόλια

Σοφοκλέους Σοφία 14 Ιανουαρίου, 2024 - 10:23 πμ

τέτοιες ειδήσεις είναι βάλσαμο για την ψυχή μας! εύχομαι τα καλλίτερα και σ’ εσάς και στα σκυλάκια σας!!

Reply
Παπαμιχαήλ Γαρυφαλλισ 15 Ιανουαρίου, 2024 - 3:13 μμ

Μπράβο στο κύριο Αλαφούζος. Ολη η Ελλάδα έχει ανάγκη από καταφύγια. Η αντιμετώπιση δε όχι σοβαρή η οποία μαθαίνω δεν ασχολείται με γάτες μόνο με σκύλους. ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!!!! Μόνο Μαρίνες για τα κότερα θέλουμε. Εκεί είναι το χρημα

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο