Βελίκα Μεσσηνίας, καλά νέα: Σώθηκε το σκυλάκι που βρισκόταν μέρες μέσα σε ένα πηγάδι

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η νέα χρονιά δυστυχώς και αυτή ξεκίνησε πολλές κακοποιήσεις ζώων αλλά και πολλές διασώσεις. Στις περιπτώσεις διασώσεων τα ζώα είναι πολύ τυχερά καθώς εγκλωβίζονται κάπου που είναι αδύνατον να βγουν και περιμένουν κάποιον να πάει να ατα σώσει. Και τα λέμε τυχερά γιατί οι περισσότεροι που τα βλέπουν τα προσπερνούν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Και αν βρεθούν κάποιοι άνθρωποι με αγάπη σε αυτά και ενσυναίσθηση, τότε γίνονται τυχερά γιατί έχουν ελπίδα να σωθούν.

Για μια τέτοια περίπτωση κάνουν λόγο οι άνθρωποι του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας, filozoikoskalamatas, που αντιμετώπισαν αυτές τις μέρες και έχει να κάνει με ένα σκυλάκι που εντοπίστηκε μέσα σε πηγάδι στη Βελίκα Μεσσηνίας, 20 χιλιόμετρα από την Καλαμάτα.

Το ζώο είχε πέσει μέσα στο πηγάδι και βρισκόταν εκεί άγνωστο για πόσες μέρες. Το εντόπισαν γεωλόγοι που βρέθηκαν στο σημείο. Ποιος ξέρει πόσοι το είδαν και το προσπέρασαν.

Και φυσικά δεν γινόταν να το αφήσουν στη μοίρα του. Το σκυλάκι απεγκλωβίστηκε από τους ανθρώπους που το βρήκαν και το φιλοξενούν για το πρώτο βράδυ. Στη συνέχεια θα έρθει στα χέρια των εθελοντών μέχρι να βρει τη δική του οικογένεια. Τέλος καλό όλα καλά για το μικρό που μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερό.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας που έχει να διαχειριστεί αμέτρητα καθημερινά περιστατικά μιλήστε μαζί τιτς στο👇

flozoikoskalamatas

Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο