Καλλιθέα: Βρήκε σπίτι η θλιμμένη γατούλα που παράτησαν στο δρόμο και περίμενε 1,5 μήνα στο ίδιο σημείο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Υπέροχα είναι τα νέα για μια γατούλα που η περιπέτειά της μας συγκίνησε όλους τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για τη γάτα που κάποιοι εγκατέλειψαν στην περιοχή του ιππόδρομου της Καλλιθέας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα που με τόση ευκολία πετάχτηκε από το σπίτι του παρέμενε στο δρόμο για 1,5 μήνα. Θλιμμένη και απίστευτα φιλική, περίμενε να την πάρουν ξανά οι κηδεμόνες της και να επιστρέψει σπίτι. Μάταια.

Όπως γνωρίζουμε ένα ζωάκι που ζει σε προστατευμένο περιβάλλον, όπως αυτό του σπιτιού, είναι δύσκολο να επιβιώσει έξω στο δρόμο.

Όσο καιρό ήταν έξω έγιναν αρκετές προσπάθειες ώστε να φύγει από εκεί και να σωθεί. Αλλά αυτό δεν στάθηκε εφικτό. Οι άνθρωποι της ομάδας CatRescueAthens την ανέλαβαν.

Η μόνη όμως λύση που υπήρχε ήταν να φιλοξενηθεί από κάποιον εθελοντή και να αναζητηθεί κάποιο μόνιμο σπίτι. Έγιναν κοινοποιήσεις και εκκλήσεις μέσω Facebook και κάποιος ζήτησε να την πάρει. Όμως η γάτα δεν στάθηκε τυχερή καθώς η υιοθεσία της ακυρώθηκε.

Μέσα όμως στην ατυχία της η γατούλα στάθηκε τελικά λίγο τυχερή καθώς βρέθηκε ένας χώρος, ένα υπόγειο ώστε να μπορέσει να πάει. Όμως η μόνη λύση ήταν να ζει εκεί σε κλουβί. Όπου παρέμενε θλιμμένη.

Οι άνθρωποι της CatRescueAthens αλλά και πολλοί άλλοι που συγκινήθηκαν με την ιστορία της ξεκίνησαν μια τεράστια προσπάθεια να τη βγάλουν από εκεί και να της βρουν ένα μόνιμο σπιτάκι όπου θα ζει ευτυχισμένη, χωρίς να κινδυνεύει.

Και το θαύμα έγινε. Κάποιοι που την αγάπησαν άνοιξαν τις πόρτες του σπιτιού τους για αυτή δίνοντάς της μια δεύτερη ευκαιρία. Τα νέα πραγματικά είναι υπέροχα για αυτό το πλασματάκι που έζησε την εγκατάλειψη.

Η Χάιντι– έτσι ονομάστηκε η γατούλα- βρίσκεται πλέον στο σπίτι της και ευχαριστεί όσους τη βοήθησαν να ξεκινήσει μια άλλη, καλύτερη ζωή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο