Ο Γιώργος Μαυρίδης τρώει πίτσα παρέα με τη μικρή Τσίχλα από την Ξάνθη και την όμορφη Μόλυ

από Μυρτώ Τζώρτζου

Καιρό είχαμε να δούμε τον Γιώργο Μαυρίδη και τις δύο αγαπημένες μας σκυλίτσες του, τη μικρή Τσίχλα και τη Μόλυ. Ο παρουσιαστής και tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ξανά στο Instagram με τα κορίτσια του ποστάροντας μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού του έτοιμος να φάει πίτσα και διάφορες άλλες λιχουδιές. Ο Γιώργος ποζάρει χαμογελαστός ενώ οι δύο άλλες κυρίες φαίνεται να μη δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στα φαγητά του τραπεζιού.

Όσο για την Τσίχλα, τι να πούμε; Έχει αλλάξει πολύ και φαίνεται ευτυχισμένη και ήρεμη.

Η Τσίχλα είναι το γνωστό κακοποιημένο σκυλάκι της Ξάνθης που σόκαρε όλον τον κόσμο όταν έγινε γνωστή η περίπτωσή της. Ήταν πριν από 1,5 περίπου χρόνο, κουταβάκι, μόλις δυο μηνών, όταν βρέθηκε με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Αυτός που την κακοποίησε της έδωσε επίσης να πιει και οξύ από το στόμα, κάτι που της δημιούργησε σοβαρή ασθένεια. Οι εθελοντές της ομάδας adespotoulia Xanthis την ανέλαβαν και την πήγαν στο κτηνιατρείο, όπου νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό.

Η μικρή έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή της και τα κατάφερε. Με κομμένο το ένα ποδαράκι και άλλα προβλήματα υγείας, αλλά ζωντανή.

Το περιστατικό αυτό είδε ο Γιώργος, ο οποίος συγκινήθηκε, και αποφάσισε να την υιοθετήσει και να βοηθήσει να γίνει όσο πιο πολύ καλά μπορεί. Με άλλα λόγια της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει σε ένα σπίτι με αγάπη και σιγουριά. Έτσι πήγε στην Ξάνθη, την πήρε και έφυγε μαζί της για Θεσσαλονίκη.

Ο παρουσιαστής είναι γνωστός τόσο για την αγάπη του στα ζώα και για τον αγώνα που κάνει για τα δικαιώματά τους. Είναι επίσης γνωστός, για να τα γράφουμε όλα, για την προσφορά του σε ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δυστυχώς ο δράστης αυτής της αποτρόπαιας πράξης στην Ξάνθη παραμένει ασύλληπτος. Και κυκλοφορεί ανενόχλητος δίπλα μας.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Αμοιβή 2000 ευρώ σε όποιον κατανομάσει αυτόν που έκοψε με ψαλίδι τα πόδια και τα αυτιά ενός κουταβιού στην Ξάνθη

Σκυλάκι που πετσόκοψαν στην Ξάνθη: Κοινοποιούμε συνεχώς, στέλνουμε θετική ενέργεια γιατί δεν ξεπέρασε τον κίνδυνο και βοηθάμε τα adespotoulia xanthis

 

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αθηνά Γεωργιάδου 14 Νοεμβρίου, 2020 - 2:08 μμ

Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος!

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο