Μέγαρα: Μπήκαν σε σπίτι που ήταν 3 μέρες μέσα νεκρός ο ιδιοκτήτης και τα 8 σκυλιά του μόνα τους- Έκκληση για φιλοξενίες

από Μυρτώ Τζώρτζου
Δεν τελειώνουν τα απίστευτα περιστατικά με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωποι αυτές τις μέρες οι εθελοντές του Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse στα Μέγαρα. Κάθε μέρα καλούνται να αναλάβουν και από κάτι πολύ δύσκολο. Κακοποιήσεις, πυροβολημένα ζώα, άρρωστα… Και τώρα αυτό.
Όπως οι ίδιοι αναφέρουν ενημερώθηκαν από την αστυνομία πως έπρεπε να πάνε σε ένα σπίτι που ο ιδιοκτήτης του ήταν νεκρός 3 μέρες. Στο οικόπεδο υπήρχαν 8 ζώα, τα τρία από αυτά Ροτβάιλερ και ήταν αδύνατο να μπουν άνθρωποι μέσα.
Στο σημείο πήγαν οι εθελοντές Μαρία Αρκομάνη Maria Arkomani και Μάριος Μωραΐτης όπου σκαρφάλωσαν για να μπουν. Με τη βοήθεια σχοινιών, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τα 2 Ροτβάιλερ που, όπως ήταν φυσικό, προστάτευαν το χώρο τους.
Τους δόθηκε και ηρεμιστικό για να μη στρεσαριστούν περαιτέρω κατά την ακινητοποίηση αλλά και για να μην κινδυνέψουν και οι ίδιοι.
Μπαίνοντας οι εθελοντές μέσα είδαν 8 υπέροχα πλάσματα σε άθλια κατάσταση όπως θα δείτε στα βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.
Δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα για τα ζώα. Πώς θα μείνουν εκεί χωρίς να τα φροντίζει κανένας; Η κόρη του ανθρώπου που πέθανε δεν μπορεί να αναλάβει τα ζώα. Ούτε μάλιστα να πηγαίνει τροφές.
Για αυτό κάνουν έκκληση για φιλοξενίες για να φύγουν όλα αυτά τα πλάσματα από εκεί μέσα και να μπορέσουν να κάνουν τις εξετάσεις. Παράλληλα θα συνεργαστούν και με εκπαιδευτές αν χρειαστεί. Όπως αναφέρουν κανένα ζώο δεν έδειξε επιθετικότητα.
 Η έκκλησή τους:
Παρακαλούμε, ζητάμε τη βοήθειά σας. Να ανοίξει κάποιος το σπίτι του. Τα ζώα θα ταϊστούν από γείτονες της περιοχής και την Τρίτη θα ξαναπάμε στο σημείο.
Όποιος θέλει να ανοίξει το σπίτι του σε ένα πλάσμα, παρακαλώ, ας επικοινωνήσει μαζί μας μέσω μηνύματος ή στο τηλέφωνο: ☎️ Αρκομάνη Μαρία 6946491993.
Με εκτίμηση
Η ομάδα
ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE
👁‍🗨 Δείτε ΕΔΩ το μέρος με τα ζώα
👁‍🗨 Τα σκυλιά ήταν 3 μέρες χωρίς καμιά φροντίδα

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο