Αυτή είναι η σκυλίτσα-μασκότ του νοσοκομείου Βόλου που την αφήνουν χρόνια να κοιμάται μέσα

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μια πολύ όμορφη φωτογραφία ανάρτησε η Eleni Neli στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η οποία δείχνει ένα σκυλάκι, μια σκυλίτσα για την ακρίβεια, να είναι ξαπλωμένη μέσα σε ένα νοσοκομείο.
Η φωτογραφία αυτή δεν είναι από κάποια χώρα του εξωτερικού αλλά από την Ελλάδα. Σπάνιο πράγμα αυτό. Απίστευτο. Και όμως είναι αλήθεια.
Πρόκειται για την πανέμορφη γνωστή σκυλίτσα-μασκότ, την Αλεπού, του νοσοκομείου του Βόλου, η οποία κοιμάται συχνά μέσα στο νοσοκομείο, στα επείγοντα, ειδικά όταν είναι άσχημος ο καιρός. Πρώην αδέσποτη, είναι υιοθετημένη από το Ναυτικό Όμιλο Βόλου. Τη φροντίζουν και την περιποιούνται όλοι. Έχει λουράκι με τα τηλέφωνα του ομίλου και το όνομά της επάνω και είναι τσιπαρισμένη.
Τον Απρίλιο του 2020 η σκυλίτσα χάθηκε κάποιες μέρες από το μέρος της. Οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου ανησύχησαν και αμέσως έκαναν έκκληση σε όποιον την είχε δει να επικοινωνήσει μαζί τους. Ευτυχώς βρέθηκε και επέστρεψε και πάλι σε αυτούς.
Σύμφωνα με μια ανάρτηση που είχε γίνει πριν 2 χρόνια, την οποία είχε κάνει η κ. Αλεξάνδρας Στύλα, η οποία είναι μέλος φιλοζωϊκής ομάδα Βόλου, η σκυλίτσα περιμένει χρόνια τώρα στο νοσοκομείο τον άνθρωπο που τη φρόντιζε, αλλά δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Είναι μικρόσωμη και πολύ φιλική.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο