Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιαννακόπουλος ανέβασε βίντεο που σφάζουν κατσικάκι μπροστά σε παιδιά

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα βίντεο που ανέβασε η εθελόντρια Μαρία Αρκομάνη, Maria Arkomani, γνωστή για την τεράστια προσφορά της εδώ και πολλά χρόνια στα ζώα, και όχι μόνο στα σκυλάκια και στα γατάκια, κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ένα βίντεο που μας έχει στην κυριολεξία για άλλη μια φορά εξοργίσει. Διπλά μάλιστα γιατί ο πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ένα γνωστό πρόσωπο στην ελληνική κοινωνία.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος μαζί με άλλους σφάζουν ένα ζωντανό κατσικάκι παρουσία μικρών παιδιών. Και μετά ανεβάζει το βίντεο στα στόρι του ώστε να το δουν όλοι και να το εμπεδώσουν. Να το απολαύσουν.

Όποιος καταφέρει να το δει, πραγματικά θα φρίξει. Δείχνει στα παιδιά, που πραγματικά δεν ξέρουμε πώς νιώθουν αλλά ξέρουμε τι άνθρωποι θα γίνουν, το σωστό τρόπο σφαξίματος, την ώρα που το μικρό ζώο σφαδάζει. Γιατί ο φόνος πρέπει να γίνεται πάντα με το σωστό τρόπο. Οι κραυγές του ζώου δεν έχουν καμία σημασία. Ούτε ο πόνος του.

Στα social media γίνεται χαμός και το βίντεο κατεβαίνει.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος – Takis Theodorikakos δεν έχει αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

leventis 22 Μαΐου, 2022 - 3:38 μμ

aksios

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο