Οι άνθρωποι της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων πήγαν και τάισαν τα ζώα στην Πάρνηθα και καθάρισαν τα σκουπίδια

από Μυρτώ Τζώρτζου
Το έργο των ανθρώπων της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό και πολύ σημαντικό. Στις πρόσφατες φωτιές που έπληξαν την Αττική ήταν και πάλι παρόντες για να βοηθήσουν τα ζώα που είχαν ανάγκη.
Έτσι μια ομάδα υπαλλήλων του τμήματος, την Πέμπτη 12 Αυγούστου, μαζί με εθελοντές πήγαν στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην Πάρνηθα για να αφήσουν τροφή και νερό για τα ζώα εκεί, κυρίως ελάφια αλλά και άλλα της άγριας πανίδας. Παράλληλα καθάρισαν την περιοχή από τα σκουπίδια που βρίσκονταν παντού και βρόμιζαν το υπέροχο τοπίο.
Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:
Η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων – Animal Welfare Department City of Athens θα είναι πάντα δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, ιδίως σε τόσο δραματικές περιπτώσεις όπως οι πρόσφατες πυρκαγιές.
Την Πέμπτη 12/8 ομάδα υπαλλήλων του τμήματος μαζί με εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας μετέβησαν στην περιοχή Αγ. Τριάδα της Πάρνηθας όπου άφησαν τροφή και νερό για τα ζώα της περιοχής, κυρίως ελάφια και άλλα ζώα της άγριας πανίδας, ενώ συγχρόνως καθάρισαν και την περιοχή από τα σκουπίδια που δυστυχώς ήταν πεταμένα παντού.
Μόνο με σεβασμό και αλληλεγγύη μπορούν να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες. Και εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες, εμπράκτως! Να ευχαριστήσουμε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. @Νίκος Αβραμίδης – Nikos Avramidis για την παραχώρηση του πούλμαν που μετέφερε την ομάδα στο πεδίο.
The Animal Welfare department of the City of Athens will always be at the side of those in need, especially in such dramatic cases as the recent fires.
On Thursday 12/8 a group of the department’s employees together with volunteers who responded to our call visited the area of ​​Ag. Triada in Parnitha where they left food and water for the animals of the area, mainly deer and other wild animals, while at the same time they cleaned the area from the garbage that, unfortunately, could be found everywhere.
Respect and solidarity will take us through these hard times. And we will always be present, in action.
We would like to thank Deputy Mayor Mr. @Νίκος Αβραμίδης – Nikos Avramidis for providing the bus that took our team to the field.
#forestfires #respectnature #respect #loveanimals #solidarity #wildlife #dimosathinaion

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο