Πάτρα: Απομάκρυναν από το σπίτι το σκυλάκι που είχε το ζευγάρι- Μοιάζει με ένα πυροβολημένο που είχαν πιο παλιά

από Μυρτώ Τζώρτζου
Μετά από τέσσερις ημέρες που ήταν κλεισμένος μέσα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο σκύλος της οικογένειας απομακρύνθηκε από το χώρο.
Το πρωί της Κυριακής, συγγενικό πρόσωπο του Μάνου Δασκαλάκη έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, άνοιξε την πόρτα και λίγη ώρα αργότερα έβγαλε έξω το ημίαιμο λαμπραντόρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλί βρισκόταν στην πίσω αυλή του σπιτιού με την τροφή του, ωστόσο δε θα μπορούσε να μείνει εκεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του tempo24.news tempo24.news | Η ενημέρωση αποκτά το δικό της tempo!, το σκυλί δεμένο από το λουρί του, βγήκε μαζί με τον συγγενή του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να μιλήσει σε κάποιον.
Ποιος είναι όμως αυτός ο σκύλος; 
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχαμε γράψει δύο άρθρα για ένα σκύλο που είχε η οικογένεια το 2014.
Η ιστορία έχει ως εξής και να κάνει με ένα σκύλο που είχε κάποτε το ζευγάρι. Τον Σίμπα. Ο Σίμπα ήταν πρώην αδέσποτο που είχαν υιοθετήσει. Είμαστε στις 20 Νοεμβρίου του 2014 όταν φιλοζωική σελίδα της Πάτρας ανέφερε ότι ο σκύλος του ζευγαριού είχε χαθεί. Η κ. Πισπιρίγκου έκανε έκκληση μήπως κάποιος τον έχει δει. Στην ανάρτηση υπάρχει και ένα κινητό, πιθανόν της ίδιας αλλά και το όνομά της από κάτω Manos-Roula Daskalaki. (Xρησιμοποιούσε φαίνεται τότε και το επίθετο του συζύγου της).
Ο σκύλος είχε χαθεί και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Η αγγελία έγραφε (παραθέτουμε το ποστ όπως ανέβηκε, διατηρώντας την ορθογραφία του):
«Χάθηκε εχθές στην περιοχή Αγίας Σοφίας πιθανές περιοχές που εχει παει ζαβλανι αγία σοφία μίνι περιμετρικη κοινοποίηστε το αν μπορείτε τηλέφωνο επικοινωνίας 6970365178 ακούει στο όνομα σιμπα και φοράει μπλε περιλαιμιο..» Manos-Roula Daskalaki
Σε κάποιους που ρωτούσαν λεπτομέρειες η κ. Πισπιρίγκου ανέφερε ότι θα δοθεί αμοιβή σε όποιον βρει το σκύλο. Ότι τους είχε ξαναφύγει, λόγω του ότι ήταν πρώην αδέσποτος, όπως έγραφε η ίδια, και είχε μάθει έτσι. Και ότι δεν ήταν στειρωμένος, γεγονός που μπορεί να ήταν άλλη μία αιτία που έφευγε. Αλλά επρόκειτο να τον στειρώσουν. Μια μάλιστα κυρία με τα αρχικά I.D. την εξέπληξε το γεγονός ρωτώντας: «Πάλι χάθηκε;»
Σε επόμενο ποστ κάποιες μέρες μετά η κ. Πισπιρίγκου, όταν ρωτήθηκε αν έχει βρει τον Σίμπα, απάντησε ότι δυστυχώς οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες. Και ότι ήταν δύσκολο να βρεθεί γιατί κανείς δεν τον είχε δει. Παρακαλούσε μάλιστα να τη βοηθήσει ο κόσμος γιατί ο σκύλος ήταν πυροβολημένος και χρειαζόταν τα φάρμακά του.
Το σκυλάκο τελικά κάποιοι τον είδαν. Η κ. Πισπιρίγκου τους συμβούλεψε να μην τον πλησιάσουν γιατί φοβάται αλλά να την πάρουν τηλέφωνο. Το επόμενο ποστ ήταν, χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ότι ο σκύλος βρέθηκε και ήταν ξανά με την οικογένειά του.
Δεν γνωρίζουμε αν ο σκύλος είναι αυτός που είχε το ζευγάρι αυτόν τον καιρό. Αλλά θα κάνουμε προσπάθειες να μάθουμε.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Ο σκύλος Σίμπα που είχε το ζευγάρι το 2014. Τον έχαναν. Τον έψαχναν. Τον έβρισκαν. Ήταν πυροβολημένος, πολύ φοβικός και έπαιρνε φάρμακα. Είναι ο ίδιος που έχει το ζευγάρι σήμερα;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν έψαχνε το σκύλο της Σίμπα που είχε χαθεί- Τι να απέγινε αυτό το ζώο; (petpet.news)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο