Πώς η βοηθός της Katy Perry έσωσε τη σκυλίτσα της τραγουδίστριας από το θάνατο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σε όσους αρέσει η μουσική της Katy Perry είναι σίγουρο πως γνωρίζουν καλά και τη Nugget. Ποια είναι η Nugget; Το φοβερό και τρομερό μικροσκοπικό σκυλάκι της τραγουδίστριας, το οποίο υπεραγαπά και έχει πάντα μαζί της.

Η Nugget είναι δημοφιλής στα social media και έχει δικό της φανατικό κοινό. Στο παρελθόν μάλιστα έχει εμφανιστεί τόσο σε βιντεοκλίπ της “μαμάς” της όσο και σε διάφορα διαφημιστικά.

Η 33χρονη Perry βρίσκεται αυτόν τον καιρό στην ευρωπαϊκή περιοδεία της. Μαζί της είναι φυσικά η Nugget και η βοηθός της, Tamra. Η τραγουδίστρια, με ένα ποστ που ανέβασε στο Instagram, ευχαριστεί τη βοηθό της γιατί έσωσε τη σκυλίτσα της από θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη αυτές τις μέρες όταν η Nugget έπεσε από το κρεβατάκι που κοιμόταν. Το πέσιμο ήταν δυνατό και το ζώο σταμάτησε να αντιδράει. Για καλή του τύχη ήταν δίπλα της η Tamra, η οποία έτρεξε και χωρίς να χάσει χρόνο της έκανε τη λεγόμενη ΚΑΡ.Π.Α (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) που δεν είναι άλλο από πιέσεις στο θώρακα και αναπνοές διάσωσης που γίνονται στην περίπτωση που κάποιος έχει καταρρεύσει και δεν αναπνέει. Και της έσωσε τη ζωή.

H Nugget είναι από τα λεγόμενα σκυλάκια τσέπης (toy dogs ή teacup ή handbag). Τα σκυλάκια αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους σταρ του Hollywood.

Ράτσα teacup σε σκύλο δεν υπάρχει. Τα ζώα αυτά έχουν δημιουργηθεί από εκτροφείς, οι οποίοι συχνά παίζουν με τη γενετική αδιαφορώντας για τους κανόνες. Το αποτέλεσμα είναι το σκυλιά αυτά, που συχνά δεν ζουν πολύ, να κινδυνεύουν από διάφορα προβλήματα υγείας.

Εκτός όμως από τα προβλήματα υγείας τα σκυλάκια τσέπης κινδυνεύουν και από άλλα, όπως πέσιμο από κάπου, κάτι που συνέβη στην περίπτωση της Nugget. Δυστυχώς ο θάνατος από πέσιμο είναι μια συχνή αιτία θανάτου αυτών των σκύλων.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο