Πρίγκιπας Χάρι: Δεν χάνει ευκαιρία να χαϊδεύει και να παίζει με σκύλους

από Μυρτώ Τζώρτζου

Η αγάπη του Πρίγκιπα Χάρι, όπως και της συζύγου του της Meghan Markle, είναι γνωστή. Άλλωστε και αυτός αλλά και ο αδερφός του Ουίλιαμ μεγάλωσαν στο Παλάτι παρέα με σκύλους.

Ο 34χρονος Δούκας του Σάσσεξ, φορώντας τη στολή του και λευκά γάντια, επισκέφτηκε αυτές τις μέρες την ετήσια εκδήλωση που γίνεται στο Westminster Abbey, στο Λονδίνο, για να αποδοθούν τιμές σε όσους πέθαναν στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ανάμεσα στους βετεράνους και σε άλλους υψηλούς προσκεκλημένους ο Χάρι συνάντησε και σκύλους που παραβρίσκονταν στην τελετή και δεν έχασε φυσικά την ευκαιρία να τους χαϊδέψει και να παίξει μαζί τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι κάνει κάτι τέτοιο καθώς αμέτρητες είναι οι φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα που δείχνουν την αγάπη του προς τα υπέροχα αυτά τετράποδα. Ανάλογη είναι η αγάπη και της γυναίκας του, της Καναδής ηθοποιού Meghan Markle, η οποία έχει υιοθετήσει δυο πρώην αδέσποτα σκυλάκια. Το ένα μάλιστα ζει μαζί της στη Μεγάλη Βρετανία. (το δεύτερο δυστυχώς λόγω ηλικίας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει και έχει μείνει πίσω στην Αμερική σε φίλους της).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο