Συνεργάτης του αποκαλύπτει ότι είχε πει ψέματα στην υπόθεση με τα σκυλάκια του που είχε φέρει παράνομα στην Αυστραλία

από Μυρτώ Τζώρτζου

Πριν από περίπου δύο χρόνια, τον Μάιο του 2015, ο Johnny Depp και η τότε σύζυγός του Amber Heard απασχόλησαν τον Τύπο με τη γνωστή υπόθεση που τους ήθελε να φέρνουν παράνομα τα δυο τους σκυλάκια, Boo και Pistol, ράτσας Yorkshire, στην Αυστραλία.

Οι αρχές της χώρας έμαθε την ύπαρξη αυτών των σκυλιών από ανάλογες φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι στο Facebook από ένα spa σκύλων της χώρας, το Gold Coast Dog Salon, που είχε επισκεφτεί για καλλωπισμό των σκύλων του.

Η Αυστραλία έχει ιδιαίτερα αυστηρούς νόμους σχετικά με τα ζώα που έρχονται στο έδαφός της, ειδικά έγγραφα και καραντίνα 10 ημερών, κάτι που ο 54χρονος ηθοποιός είχε ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. Είχε μάλιστα ζητηθεί μέσα σε 72 ώρες να σταλούν πίσω τα σκυλάκια στην Αμερική, διαφορετικά κινδύνευαν με ευθανασία.

Ο Depp εκείνον τον καιρό βρισκόταν στην Αυστραλία γυρίζοντας τις τελευταίες σκηνές από τους “Πειρατές της Καραϊβικής”. Στις Αρχές που του ζήτησαν εξηγήσεις είχε αναφέρει ότι θεωρούσε ότι τα απαραίτητα χαρτιά που θα έπρεπε να έχουν τα σκυλάκια τα είχε ένας από τους μάνατζέρ του, κάτι που δεν συνέβαινε. Με άλλα λόγια είχε ρίξει σε άλλον το φταίξιμο.

Η δε Heard είχε αποφύγει τη φυλάκιση καθώς παραδέχτηκε ότι φταίει που δεν είχε τα απαραίτητα χαρτιά. Το δικαστήριο της επέβαλε πρόστιμο 1000 δολαρίων. Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί και σε βίντεο απολογούμενο για αυτό το συμβάν. Το βίντεο αυτό αρχικά παίχτηκε στο δικαστήριο και στη συνέχεια “ανέβηκε” στο διαδίκτυο. Ο Depp δεν καταδικάστηκε ποτέ για την υπόθεση αυτή.

Για την ιστορία οι ποινές για το συγκεκριμένο παράπτωμα είναι από πρόστιμο μέχρι 10 χρόνια φυλάκιση.

Φυσικά σε όλο αυτό από τότε κάτι δεν κολλούσε. Σήμερα δυο χρόνια μετά ένας πρώην μάνατζέρ του αποκαλύπτει ότι ο γνωστός ηθοποιός ήξερε πολύ καλά ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο και ότι εν γνώση του έλεγε ψέματα. Όταν μάλιστα ήταν να προσέλθει για να απολογηθεί στις αρχές πίεσε πολύ κάποιον συνεργάτη του να αναλάβει εκείνος την ευθύνη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο