Ψάχνει επειγόντως σπίτι η υπέροχη σκυλίτσα που πετάχτηκε σε νεκροταφείο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, με -5 βαθμούς- Δεν θα τα καταφέρει έξω

από Μυρτώ Τζώρτζου
Η νέα χρονιά δυστυχώς ξεκίνησε ακόμα μια φορά με κακοποιήσεις ζώων, σκοτωμούς και εγκαταλείψεις. Μέσα σε αυτές τις πρώτες μέρες έχουν γίνει πολλά εις βάρος των ζώων. Πολλά άσχημα περιστατικά σε όλη την Ελλάδα. Οι άνθρωποι που μισούν τα ζώα κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Ζουν δίπλα μας και απλώς προσποιούνται.
Η όμορφη σκυλίτσα Peace είναι ένα από τα θύματα της αναλγησίας και της απανθρωπιάς μας. Όπως μαθαίνουμε από τους εθελοντές της ομάδας ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων το πανέμορφο αυτό πλάσμα, με τα ματάκια όλο παράπονο και θλίψη, πετάχτηκε κυριολεκτικά σαν σκουπίδι στο σκουπιδότοπο νεκροταφείων στα Κύμινα-Μάλγαρα, χωριά που βρίσκονται λίγο πιο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Ποιος ξέρει τι έχει περάσει στη ζωή της; Όμως για να πεταχτεί εκεί, μόνη της, χωρίς καμιά ελπίδα επιβίωσης, καταλαβαίνουμε τι έχει περάσει.
Πρόκειται για μια μοναδική σκυλίτσα που έχει μόνο αγάπη να δώσει. Ό,τι και να έχει περάσει ένα ζώο, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν φεύγει από μέσα του.
Όταν την πλησιάζεις και της δίνεις λίγο φαγάκι, αν της μιλήσεις, αν τις χαϊδέψεις το κεφαλάκι της, εκείνη σε κοιτάει ευλαβικά μέσα στα μάτια ζητώντας απελπισμένα να τη σώσεις. Να την πάρεις στο σπίτι, όπου θα νιώθει σιγουριά και αγάπη.
Πραγματικά, όλα αυτά φαίνονται από το βλέμμα της που είναι μαχαιριά στην καρδιά.
Εκεί που πετάχτηκε να ζήσει η Peace είναι πολύ δύσκολα. Η θερμοκρασία έχει κατέβη στους -6 βαθμούς. Τη νύχτα το κρύο είναι αφόρητο. Παγωνιά. Τι θα φάει; Πώς θα επιβιώσει;
Δυστυχώς ούτε καταφύγιο υπάρχει ούτε κάποιος άλλος χώρος καθώς οι εθελοντές είναι ελάχιστοι και με γεμάτα τα σπίτια τους από ζώα.
Έτσι κάνουν έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι για αυτή. Μια ζεστή γωνίτσα να κάτσει. Είναι περίπου 2 ετών και 25 με 30 κιλά.
Αν κάποιος θέλει να της ανοίξει το σπίτι του και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ας το κάνει. Θα έχει σώσει μια ψυχούλα του δρόμου. Τηλ. επικοινωνίας 6947834384 
ΚυΜα ΟΕΦ Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Κυμίνων -Μαλγάρων & Φίλων

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο