Πύργος Ηλείας: Γάλλοι ήρθαν στην Ελλάδα διακοπές με το σκύλο τους και σε βόλτα αυτός έφαγε φόλα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα πολύ άσχημο, θα λέγαμε απίστευτο, αλλά σε αυτή τη χώρα όλα πλέον μπορεί να συμβούν, περιστατικό έλαβε χώρα στον Πύργο Ηλείας αυτές τις μέρες.

Όπως αναφέρουν οι Αδέσποτες Πατούσες Πύργου Αδέσποτες Πατούσες Πύργου – Stray Paws of Pyrgos ένα ζευγάρι Γάλλων αντιμετώπισε ένα παραλίγο θανατηφόρο συμβάν με το σκύλο του. Οι άνθρωποι ήρθαν διακοπές στη χώρα μας με τη σκυλίτσα τους και σε μία βόλτα τους στο Επαρχείο στον Πύργο εκείνη έφαγε φόλα. Απίστευτο αλλά όμως ελληνικό.

Χωρίς να έχουν καταλάβει κάτι είδαν το σκύλο τους ξαφνικά να παθαίνει κρίση και να σπαρταράει πέφτοντας κάτω στα πόδια τους.

Ευτυχώς όλα έγινε πολύ γρήγορα και δεν συνέβη το μοιραίο. Με την έγκαιρη επέμβαση, όπως αναφέρουν οι εθελοντές, του γιατρού Σωτήρη Σωτηροπούλου, που τη φρόντισε μέχρι τις 12 το βράδυ, η σκυλίτσα σώθηκε.

Είναι αδιανόητο για μία χώρα που θέλει να λέγεται ευρωπαϊκή να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και όμως είμαστε σίγουροι ότι κανενός υπεύθυνου δεν ίδρωσε το αυτί με το συγκεκριμένο συμβάν. Να περπατάς με το σκυλί σου ή το παιδί σου και να υπάρχουν κάτω φόλες που μπορεί να αποδειχτούν θανατηφόρες. Γιατί αν δεν υπήρχε έγκαιρη επέμβαση, η σκυλίτσα τώρα δεν θα ζούσε. Υπάρχει μεγαλύτερη δυσφήμιση για τη χώρα μας σε κάποιον ξένο επισκέπτη από ένα τέτοιο περιστατικό;

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο