Πυροσβέστης έσωσε σκύλο δίνοντάς του το φιλί της ζωής

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σε τοπικό ήρωα κι όχι μόνο αναδείχθηκε σήμερα ένας Ρουμάνος πυροσβέστης, καθώς έσωσε ένα σκυλάκι δίνοντάς του το… φιλί της ζωής. Αφού έβγαλε από ένα φλεγόμενο διαμέρισμα έναν 50χρονο άνδρα, ο Μουγκουρέλ Κοστάς, ένας νεαρός πυροσβέστης από το Πιτέστι έσπευσε να βοηθήσει και ένα σκύλο που είχε χάσει τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις.

Ο πυροσβέστης προχώρησε σε ανάνηψη στόμα με στόμα (φιλί της ζωής) όπως επίσης σε καρδιακές μαλάξεις, βοηθώντας το ζώο να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Ένα βίντεο που καταγράφει την επιχείρηση διάσωσης έχει ήδη συγκεντρώσει 1,1 θεάσεις στο διαδίκτυο, την ώρα που το ρουμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτίνουν φόρο τιμής στον «ήρωα του Πιτέστι».

«Εάν ο πυροσβέστης δεν είχε επέμβει, το σκυλί δεν θα είχε καμία τύχη» να επιζήσει, δήλωσε η κτηνίατρος Λιλιάνα Στανίλα στο πρακτορείο ειδήσεων Mediafax.

«Έχω λάβει μηνύματα από σχεδόν παντού, από το Ντουμπάι, την Ισπανία, την Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία και την Αγγλία» είπε ο πυροσβέστης. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει τον σκύλο, «εφόσον το αφεντικό του συμφωνεί».

https://www.youtube.com/watch?v=Pb3q7VHH4_M

Πηγή: http://www.petsonly.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο