Ρόδος: Υιοθετήθηκε το κυνηγόσκυλο που βρέθηκε κοκαλιασμένο και άρρωστο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Σε μάστιγα εξελίσσονται οι εγκαταλείψεις κυνηγόσκυλων σε όλα τα μέρη της Ελλάδα. Δυστυχώς η πρακτική πάρα πολλών κυνηγών είναι γνωστή. Όταν δεν μας κάνει πλέον το σκυλί για κυνήγι, το πετάμε και πάμε για άλλο.  Άλλωστε οι ίδιοι οι κυνηγοί είναι αυτοί που αποκαλούν τα σκυλιά τους εργαλεία. Εργαλεία που κάποια στιγμή χαλάνε.

Ένα τέτοιο πλάσμα, παρατημένο από κάποιον που δεν το χρειαζόταν πια, βρέθηκε, όπως αναφέρει ο Γιώργος Κρητικός του Κυνοκομείου Ρόδου, στο χωριό Καλαβάρδα στη Ρόδο.

Το ζώο ήταν απίστευτα κοκαλιασμένο. Μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.  Ονομάστηκε Eros.

Αμέτρητα τα κυνηγόσκυλα που ψάχνουν ένα σπίτι για να ζήσουν και αυτά όπως όλα τα άλλα σκυλάκια. Να μην είναι πλέον δεμένα και να περιμένουν μόνο για να κυνηγήσουν. Ένα σπίτι όπου θα κοιμούνται ήρεμα σε μαλακά κρεβατάκια και θα έχουν όλη την αγάπη του κόσμου. Ποιο να πρωτοβρεί σπίτι;

Ο πανέμορφος όμως Eros μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς μια γυναίκα, η Ευγενία, θέλησε να τον υιοθετήσει και να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Έτσι μόλις ο σκυλάκος στειρωθεί, θα πάει στο νέο του σπίτι.

Εμείς του ευχόμαστε να έχει μια τέλεια ζωή με πολλή αγάπη, πολλή φροντίδα και πολλά παιχνίδια.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο