Η SAPT HELLAS σας προσκαλεί στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο παζάρι της έχει αυτό το Σαββατοκύριακο 1/12 και 2/12 η SAPT HELLAS, το οποίο θα γίνει στο Δημαρχείο Αμαρουσίου – Αίθουσα Εκδηλώσεων, Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, στο Μαρούσι. Οι εθελοντές της SAPT αναφέρουν στη σελίδα τους στο Facebook:

“Ένας πανέμορφος και μεγάλος χώρος σας περιμένει. Χωρά όλους τους αγαπημένους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας και όλους τους τους φίλους. Με απίστευτη ποικιλία ειδών σας περιμένει σε ακόμα πιο απίστευτες τιμές!

Με είδη χειροποίητα από την ομάδα μας, όπως κεράκια, σαπουνάκια γούρια και όλα τα καλά. Και όπως κάθε χρόνο η λαχειοφόρος μας που μοιράζει δώρα σε έναν στους δύο!

Ελάτε στο μπαζάρ και ενισχύστε την προσπάθειά μας στα σχολεία και στα ιδρύματα για παιδιά ή ενήλικες με αναπηρίες. Διανύουμε το δέκατο-τέταρτο χρόνο «ζωής» μας ως οργάνωση και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το έργο αυτό.

Οι σκύλοι της ομάδας μας συμβολίζουν πολλά και «διαδίδουν» καθημερινά πολλά σημαντικά μηνύματα, διότι εκτός από ημίαιμοι, ήταν όλοι τους κάποτε αδέσποτοι, έχουν υιοθετηθεί και εκπαιδευτεί από εμάς και βοηθούν παιδιά και μεγάλους ευαισθητοποιώντας τους και προσφέροντας σε ΑμεΑ θεραπευτική επαφή (Pet-Assisted Therapy). Με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τα δύο προγράμματά μας “Εκστρατεία Ενημέρωσης” και “Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής” (Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής).

Όλοι οι σκύλοι καλοδεχούμενοι στο μπαζάρ μας φυσικά!

Μόνο μην ξεχάσετε:

– Οι σκύλοι σας να είναι με το λουρί τους.
– Να έχετε μαζί σας σακουλάκια για τα περιττώματά τους σε περίπτωση «ατυχήματος» .
– Να μην έρθουν τετράποδα κορίτσια σε οίστρο (αν και θα μας έκανε μεγάλη εντύπωση φίλος/φίλη της ομάδας μας να έχει αστείρωτη κοπέλα, εκτός βέβαια αν δεν είναι ακόμα σε ηλικία που μπορεί να στειρωθεί).

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αμαρουσίου για την -για ακόμα μία χρονιά – δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεών του.

Ευχαριστώντας σας εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας με όποιο τρόπο,
Oι εθελοντές της SAPT Hellas

(Ίδρυση: 14/6/2005, Αρ. Πρωτοδικείου 8533)

Δεχόμαστε είδη από τους φίλους της ομάδας μας:
Κάτι άχρηστο σε εσάς ή όχι του γούστου σας τελοσπάντων, μπορεί να είναι χρησιμότατο ή του γούστου κάποιου άλλου!!!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέχρι και τις 30/11/2018 στο info@sapt.gr ή τηλεφωνήστε μας στο 6974-481351 για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή των ειδών που θέλετε να δωρίσετε.

Ενδεικτικά: στολίδια, κεριά, κοσμήματα, διακοσμητικά πάσης φύσης, αξεσουάρ (φουλάρια, σκούφοι, γάντια, τσάντες, κασκόλ), ηλεκτρικές μικροσυσκευές, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, σαπουνάκια, και, φυσικά (!!!) όλα τα είδη για σκύλους (λουριά, περιλαίμια, κρεβατάκια, ρούχα για μικρόσωμους τετράποδους, λιχουδιές, είδη για περιποίηση κ.λπ.) και γάτες!”

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της SAPT HELLAS:

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 μέχρι τις 21:00

και Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, από τις 10:30 μέχρι τις 19.00

Δημαρχείο Αμαρουσίου – Αίθουσα Εκδηλώσεων, Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, στο Μαρούσι

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο