Σέρρες, Κτηνίατροι σε δράση: Φροντίζουν σκαντζόχοιρο που βρέθηκε τραυματισμένος από άλλο ζώο

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ένα σκαντζόχοιρο που τους έχει κλέψει την καρδιά περιθάλπουν αυτόν τον καιρό μεταξύ άλλων οι εθελοντές του Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ και της ομάδας ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

Ο Λάμπρος, όπως τον ονόμασαν, δέχτηκε επίθεση από άλλα ζώα που τον τραυμάτισαν. Μια φιλόζωη κυρία τον βρήκε με μια τεράστια τρύπα στο σώμα του και τον πήγε για περίθαλψη στο κέντρο διάσωσης της οργάνωσης ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

Ο σκαντζόχοιρος είναι ένα μήνα στο κέντρο και καλυτερεύει μέρα τη μέρα. Του δίνουν αντιβίωση και του βάζουν αλοιφές ανάπλασης. Και, όπως φαίνεται, γρήγορα θα έρθει η ώρα της επανένταξής του στο φυσικό του περιβάλλον.

Οι εθελοντές του ΦΟΣ αναφέρουν:

«Μέσα σε όλα τα ανήμπορα πλάσματα που έρχονται στο κέντρο διάσωσης της οργάνωσης ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για βοήθεια και θεραπεία, ήρθε τον τελευταίο μήνα και ένας ενήλικος σκαντζόχοιρος, ο οποίος έπεσε δυστυχώς θύμα επίθεσης άλλου ζώου που του κατάφερε μια τεράστια τρύπα στο σώμα του!

Τον συμπαθέστατο φίλο μας διέσωσε για καλή του τύχη η ευαισθητοποιημένη συμπολίτισσά μας Ελένη Ταρενίδου και μας τον έφερε για τα περαιτέρω!

Τον ονομάσαμε Λάμπρο, τον φροντίζουμε με αντιβίωση και αλοιφές ανάπλασης, και έχουμε να σας πούμε ότι ο Λάμπρος είναι μεγάλη μορφή!

Ο Λάμπρος καλυτερεύει μέρα με τη μέρα, είναι απίστευτα φαγανός αλλά και εκλεκτικός συνάμα, έχει συνηθίσει το χώρο του, του αρέσει να τα κάνει όλα άνω κάτω δημιουργώντας απίθανες κρυψώνες και γενικά μας έχει κλέψει την καρδιά!

Τις επόμενες μέρες μάλιστα θα είναι έτοιμος για την επανένταξή του σε ένα μέρος που να μην κινδυνεύει από τον πολιτισμό μας!

Αναμένετε λοιπόν τα νεότερα για τον Λάμπρο μας καθώς και το βιντεάκι της απελευθέρωσής του! Προς το παρόν δεχόμαστε ευχές μόνο για περαστικά και ταχεία ανάρρωση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο