Σέρρες: Θα αφήσουν το σκύλο τους στο κυνοκομείο- Θέλει κάποιος να δώσει ένα σπίτι στον καλόκαρδο Freddy;

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Freddy είναι ένα υπέροχο ζωάκι που είχε την ατυχία αυτοί που το υιοθέτησαν να μην τον αγαπούν πολύ. Και αυτό γιατί αποφάσισαν να τον αφήσουν στο δημοτικό κυνοκομείο επειδή πηδούσε την περίφραξη του σπιτιού τους και έφευγε. Οι εθελοντές του Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, οι οποίοι προσπάθησαν να τους βοηθήσουν, αναφέρουν:« Τον έφεραν στο κέντρο διάσωσης της οργάνωσης, στειρώθηκε και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις δωρεάν ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την κατάσταση. Ζητήσαμε χρόνο μέχρι να βρεθεί κάτι αξιόλογο ώστε ο Freddy να είναι ασφαλής. Μια υιοθεσία και η σωστή επιλογή κηδεμόνα δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτεί χρόνο. Πλέον δεν τον έχουμε.Τα περιστατικά με τα αδέσποτα ζώα σε ανάγκη είναι άσταματητα και δεν είμαστε θεοί.»

Ο σκυλάκος πρόκειται να μεταφερθεί στο δημοτικό κυνοκομείο Σερρών. Και έτσι γίνεται έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι. Να βρεθεί ένας άνθρωπος να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει κάπου, προστατευμένος, με φροντίδα και αγάπη. Να μην πάει στο κυνοκομείο, σε ένα κλουβί. Είναι πολύ άσχημο για ένα ζώο που έζησε σε σπίτι να βρίσκεται από τη μια στιγμή στην άλλη μόνο του σε ένα κυνοκομείο. Το σοκ είναι τεράστιο και σίγουρα θα μαραζώσει.

Πρόκειται για ένα υπέροχο ζώο με πολύ καλό χαρακτήρα. Ένα γλυκύτατο πλάσμα, ημίαιμο λαμπραντοράκι, που έχει μέσα του πολλή αγάπη να δώσει. Είναι 1,5 ετών, στειρωμένος, υγιέστατος, με μια καρδιά, όπως λένε και οι εθελοντές, από ατόφιο χρυσάφι. Θα είναι πιστός δίπλα σας. Ο καλύτερός σας φίλος.

Αν κάποιος θέλει να πάρει το σκυλάκι αυτό, ας μιλήσει με τους εθελοντές του Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ. Ο Freddy σας περιμένει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο