Σήμερα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του δημάρχου περί ευθανασίας των αδέσποτων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών (ΦΟΣ) και τα λοιπά φιλοζωικά σωματεία-μέλη της Πανελλήνιας Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας διοργανώνουν την Κυριακή 13/11/2016 στις 11 π.μ., συγκέντρωση διαμαρτυρίας – ευαισθητοποίησης με την συμμετοχή πολιτών στην Πλατεία Ελευθερίας Σερρών.

Φιλόζωοι από όλη την Ελλάδα θα δώσουν δυναμικό “παρών” ώστε να διαμαρτυρηθούν στις προθέσεις της δημοτικής αρχής των Σερρών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και να στείλουν ένα μήνυμα ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Οι φιλόζωοι των Σερρών καλούν τους πολίτες από κάθε γωνιά της χώρας στην πόλη τους για να φωνάξουν ενωμένοι υπέρ των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων.

Στις επιθέσεις και τις απάνθρωπες δηλώσεις του δημάρχου Σερρών κ. Αγγελίδη περί ευθανασίας αδέσποτων ζώων, εμείς απαντούμε με μια ειρηνική συγκέντρωση γεμάτη πραγματικό πολιτισμό και μουσική. Το μουσικό συγκρότημα EMIGRE θα συμμετάσχει αφιλοκερδώς σ’ αυτή τη γιορτή για τη ζωή. Λέμε ΟΧΙ στην ευθανασία υγιών ζώων! Δεν είναι πολιτισμός. Είναι σκοταδισμός!»

Πηγή: http://www.anexartitos.gr/

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο