Σκυλίτσα χάθηκε πριν δύο μήνες και βρέθηκε, σε άσχημη κατάσταση, βαθιά μέσα σε σπήλαιο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια ομάδα ανθρώπων εξερευνούσαν το Σάββατο 6 Αυγούστου ένα σπήλαιο στο νοτιοανατολικό Μιζούρι. Εκεί όμως τους περίμενε μια έκπληξη καθώς, όπως προχωρούσαν, είδαν μπροστά τους ένα σκύλο. Ένα σκύλο χαμένο, σε άθλια κατάσταση να βγαίνει στην κυριολεξία σαν φάντασμα από ένα πολύ σκοτεινό σημείο.

Ο Rick Haley Rick Haley, ο οποίος ήταν στην ομάδα αυτή, μιλάει για το συμβάν αυτό που ήταν κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Είπε ότι πήγαινε συχνά στο σπήλαιο αυτό, το Tom Moore στο Perryville, καθώς είναι οργανωμένος σε διάφορες ομάδες που εξερευνούν σπήλαια.

Έτσι ξαφνικά μπροστά τους, μέσα βαθιά στο σπήλαιο, βρήκαν το σκύλο, μια σκυλίτσα για να είμαστε ακριβείς. Με τη βοήθεια ενός άλλου μέλους της ομάδας την πήραν και την έβαλαν σε μια τσάντα όπου εξείχε, όπως βλέπετε στις πιο κάτω φωτογραφίες, μόνο το κεφάλι της. Το ζώο ήταν ταραγμένο αλλά πολύ συνεργάσιμο. Δεν έφερε καμία αντίσταση και πήγε μαζί τους.

Στη συνέχεια σε συνεργασία με φορείς και εθελοντές ξεκίνησαν να ψάχνουν να βρουν το σπίτι της. Το ζώο είχε χαθεί και σίγουρα κάποιοι θα το έψαχναν. Και τον βρήκαν. Η σκυλίτσα λέγεται Abby και η χαρά της που βγήκε από εκεί μέσα και πήγε και πάλι σπίτι της δεν περιγραφόταν.

Σύμφωνα με τον κηδεμόνα της η Abby είχε χαθεί από τις 9 Ιουνίου, δύο μήνες περίπου. Άγνωστο είναι πώς βρέθηκε στο σπήλαιο και πόσο χρονικό διάστημα ζούσε μέσα προσπαθώντας να βρει το δρόμο να διαφύγει, κάτι που όμως δεν είχε καταφέρει.

Το FOX 2 αναφέρει ότι παρόλο που το σπήλαιο αυτό έχει τρεχούμενο νερό, ψάρια και διάφορα άλλα, η σκυλίτσα ήταν σε μέρος σκοτεινό και απομονωμένο. Είναι απορίας άξιο το πώς κατάφερε τόσο καιρό και επέζησε.

ΔΕΙΤΕ👁‍🗨👁‍🗨 ΕΔΩ

Πηγή: People.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο