Σκύλος κινδύνεψε όταν έπεσε στα παγωμένα νερά ποταμού- Τον διέσωσε η Πυροσβεστική

από Μυρτώ Τζώρτζου
Lucky-dog-rescued

O ένας άντρας, ο Al D Diamond, πήγαινε βόλτα με το σκύλο του, Bucky, στον παραπόταμο του Hudson River, Wallkill River, στα βόρεια της Νέας Υόρκης.

Κάποια στιγμή εκεί που περπατούσαν ο σκύλος του ξέφυγε και έπεσε μέσα στο παγωμένο ποτάμι κυνηγώντας χήνες. Αμέσως μπήκε και εκείνος στο ποτάμι για να τον σώσει. Όμως δεν τα κατάφερε. Μπήκε ακόμα δύο φορές αλλά ούτε πάλι δεν τα κατάφερε.

Απελπισμένος και ανησυχώντας μήπως πάθει κάτι ο σκύλος, κάλεσε την Πυροσβεστική. Οι άνθρωποι της Πυροσβεστική έφτασαν στο σημείο και με βάρκα και ειδικό σκοινί κατάφεραν να πλησιάσουν το σκύλο και να τον πιάσουν. Στη συνέχεια τον έφεραν έξω και είπαν αστειευόμενοι ότι κανονικά θα έπρεπε να του αλλάξουν το όνομα και να τον πουν Lucky. Γιατί πραγματικά ήταν πολύ τυχερός.

Ο κηδεμόνας του, που του έγινε σύσταση να μην το αφήνει χωρίς το λουρί, χαρούμενος θα πει:« Μπήκα τρεις φορές μέσα με τα ρούχα αλλά το νερό με σκέπασε. Γενικά δεν ζητάω βοήθεια αλλά κατάλαβα ότι αν κάποιος δεν ερχόταν γρήγορα, ο σκύλος μου θα είχε στην κυριολεξία παγώσει. Αυτό που συνέβη ήταν ότι ο Bucky ξαφνικά άρχισε να κυνηγάει χήνες και δεν κατάλαβε τον πάγο στο ποτάμι. Πραγματικά θα τον πω Lucky γιατί μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός.»

Μετά την επιτυχημένη διάσωση ο σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να τον δει και να τον εξετάσει.

Τέλος καλό για τον άτακτο Bucky που θα σκεφτεί πολύ να το ξανακάνει.

Με πληροφορίες από Mirror.com

Εικόνες Jam Press

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο