Στην αγκαλιά της νέας του μαμάς στη Γερμανία και όχι στους δρόμους κοιμάται πλέον ο Έρικ που τον εγκατέλειψαν πρόσφατα στις Σέρρες

από Μυρτώ Τζώρτζου

Μπορεί τα δυσάρεστα περιστατικά να μονοπωλούν δυστυχώς τις φιλοζωικές ειδήσεις, όμως υπάρχουν και πολλές όμορφες και αισιόδοξες ιστορίες που θέλουμε να γράφουμε για αυτές. Για να δείξουμε ότι υπάρχει και αυτή η πλευρά.

Μια τέτοια όμορφη ιστορία είναι αυτή που μαθαίνουμε από το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ και έχει να κάνει με τον Έρικ. Έναν όμορφο σκυλάκο που εγκατέλειψαν, πριν από ένα περίπου μήνα, στην πόλη των Σερρών.

Ένα σκυλάκο που τον έβλεπαν να κοιμάται στο δρόμο και στα χαλάκια των εμπορικών καταστημάτων και αναζητούσε την ανθρώπινη ζεστασιά και παρέα. Κάποια μάλιστα φορά βρέθηκε και στο χωριό Λεύκωνα.

Ο Έρικ έκλεψε τις καρδιές όλων. Και θέλησαν να τον βοηθήσουν. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Ευτυχώς τον βρήκαν και πάλι. Οι εθελοντές του ΦΟΣ τον ανέλαβαν. Τον πήγαν κτηνιατρείο για να τον φροντίσουν και τον φιλοξένησαν σε χώρο τους. Και θέλησαν να του βρουν σπίτι ώστε να είναι προστατευμένος και ευτυχισμένος. Όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα ζώα του κόσμου.

Και στάθηκε τυχερούλης. Βρήκε σπίτι. Η ομορφιά του και η τσαχπινιά του έγινε γνωστή ακόμα και στη Γερμανία. Και εκεί ξεκίνησε τη νέα του ζωή. Έτσι ο Έρικ ταξίδεψε μέχρι τη Γερμανία και βρήκε μια μεγάλη αγκαλιά. Η φωτογραφία που είναι πάνω στη μαμά του που διαβάζει δείχνει πως η αγάπη κάνει θαύματα.

Μπράβο στους εθελοντές που θέλησαν να του αλλάξουν τη ζωή. Μπράβο στη νέα του μαμά. Να έχει μια υπέροχη ζωή, με πολλή αγάπη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο