Ήρθε η άνοιξη και μαζί της το καθιερωμένο Πασχαλιάτικο Bazaar για τα Αδέσποτα Ζώα του Stray.Gr! Οι εθελοντές του σωματείου αναφέρουν στην πρόσκλησή τους: “Το νιαουρίζειν εστί σκυλοσοφείν και το bazaarεύειν μονόδρομος για άλλη μια χρονιά και ναι, ήρθε επιτέλους η ώρα, να σας προσκαλέσουμε και φέτος, εμείς, οι εθελοντές του Stray.Gr – Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, στο Πασχαλιάτικο Bazaar μας, το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, 10:00-20:00.
Πρρρρροσοχή όμως τώρα, γιατί μπορεί να την πατήσετε και μετά την απομάκρυνση εκ της παρούσας ανακοίνωσης ουδεμία ευθύνη φέρουμε! Φέτος το ραντεβού μας αλλάζει μέρος!
Το Bazaar μας θα γίνει σε έναν ολοκαίνουργιο (για μας) χώρο τέχνης, που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά, το “Trii Art Hub” (Δράκου 9, α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς 50 μέτρα από τη στάση μετρό Συγγρού Φιξ).
Μη μας χάσετε, θα σκυλιάσετε, γιατί στο Πασχαλιάτικο Βazaar μας θα βρείτε:
• Πασχαλινές λαμπάδες που δεν καίνε τα μαλλιά του μπροστινού και μεταφέρουν το Άγιο Φως με επιτυχία 100% μέχρι την πόρτα σας, φτιαγμένες από τους εθελοντές μας με πολλή αγάπη!
• Κοσμήματα με γάτες-σκύλους-κόκαλα-ψαροκόκαλα-πατούσες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή του φιλόζωου κοινού μας – φυσικά δε λείπουν και τα πιο κλασικά κοσμήματα για να κάνετε δώρο στους λιγότερο σκυλογατοκεντρικούς φίλους σας.
• Είδη για το σκύλο σας και τη γάτα σας – ελάτε, μην ντρέπεστε, εκτός από το βαφτιστήρι, παίρνει και κάποιος άλλος, τριχωτός και με πατούσες, δώρο το Πάσχα.
• Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη.
• Βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, διότι το πνεύμα είναι το ήμισυ του παντός.
• Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, και τσάντες.
• και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά από τα χεράκια των εθελοντών μας (και των μαμάδων τους!), τα οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπιστροκαφενείου μας!
Ελάτε με το σκύλο σας μια υπέροχη βόλτα στο κέντρο της πόλης, κάντε τις αγορές σας και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα!
Από τα Bazaar μας προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου μας, δεδομένου ότι δεν λαμβάνουμε καμιά οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς”.
Πασχαλινό μπαζάρ του Stray.Gr
Σάββατο 31 Μαρτίου και Κυριακή 1 Απριλίου 2018
Ώρες: 10:00-20:00
“Trii Art Hub”, Δράκου 9 (50 μέτρα από τη στάση μετρό Συγγρού Φιξ)


