Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο καταφύγιο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, στην Περαία της Θεσσαλονίκης

από Μυρτώ Τζώρτζου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ιδιωτικό καταφύγιο-κολαστήριο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης, του Τζίμη Σαμαρά, στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο οποίο τα ζώα αργοπεθαίνουν άρρωστα και υποσιτισμένα πρόκειται να κάνει το σωματείο “Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων” καλώντας όλον τον κόσμο να συμμετέχει.

Η συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή,  13 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με προσυγκέντρωση στο Discount Markt πριν την Περαία Θεσσαλονίκης και 50 μέτρα από το κολαστήριο Σαμαρά.

Δείτε την ανακοίνωση του σωματείου:

Την Κυριακη στις 12 το μεσημερι το φιλοζωικο μας σωματειο “Προστασιας και Προνοιας των Ζωων” σας καλουμε ΟΛΟΥΣ να βροντοφωναξουμε στον χωρο που αργοπεθαινουν τα ζωα στο χωρο του Σαμαρα στην Περαια Θεσσαλονικης.

Δυστυχως 15 ημερες μετα τις μηνυσεις και την ακροαση του σωματειου μας απο την εισαγγελεα ζωων Θεσσαλονικης ωστε να δωθει εισαγγελικη παραγγελια για να εισελθουν οι αρμοδιες αρχες στον χωρο για κακοποιηση δεν υπηρξε εξελιξη.

Τα ζωα ζουν μεσα στα κοπρανα, χωρις φαρμακα, χωρις τροφη, χωρις νερο. Μανες σε εγκυμοσυνη, χιλιαδες ποντικια και κανεις δεν κινηθηκε ακομη.

Σημειο προσυγκεντρωσης το Discount Markt πριν την Περαια Θεσσαλονικης και πενηντα μετρα απο το κολαστηριο Σαμαρα στις 12 το μεσημερι την Κυριακη 13 Οκτωβριου (μεθαυριο).

Παρακαλουμε να επανακοινοποιησετε την παρουσα κοινοποιηση ωστε να ειμαστε οσοι περισσοτεροι εκει για να δοθει λυση.

ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ να μαζευτουμε ολοι και να γινουμε η φωνη τους.
Νεοτερη εξελιξη σημερα 11-10-2019: η εγγυος μητερα που ΑΡΝΗΘΗΚΕ ο Σαμαρας να την δωσει στον δημο Θερμης για στειρωση γεννησε και τα μωρα της ειναι μεσα στα κοπρανα των αλλων ζωων και συντομα θα πεθανουν απο Μορβα.

Διαβάστε τα φριχτά που συμβαίνουν στο καταφύγιο αυτό: http://petpet.news/magazine/42749

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας — Eco-Pet News 11 Οκτωβρίου, 2019 - 8:21 μμ

[…] Πηγή : petpet.news […]

Reply

Αφήστε ένα Σχόλιο