Τα γαϊδουράκια της και η διαμαρτυρία των γειτόνων

από Μυρτώ Τζώρτζου

Δύο μικρόσωμα γαϊδουράκια, τον Honky και τον Tonky, έχει εδώ και χρόνια στο ράντσο της στην Καλιφόρνια η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Reese Witherspoon, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της στα ζώα.

Η αδυναμία όμως αυτή στα δύο αυτά συμπαθέστατα τετράποδα έχει φέρει την ηθοποιό συχνά σε δύσκολη θέση καθώς πολλοί γείτονές της έχουν διαμαρτυρηθεί για τη φασαρία που κάνουν. Πριν από ένα χρόνο μάλιστα, όπως είπε η ίδια η πρωταγωνίστρια του “The Water for Elephants” της έστειλαν γράμματα κάνοντας εκφράζοντας τα παράπονά τους για τη φασαρία που κάνουν το βράδυ τα ανήσυχα κατοικίδια. Εκείνη μίλησε μαζί τους και άλλαξε το μέρος όπου κοιμόντουσαν τα ζώα τη νύχτα.

Η ηθοποιός είχε εμφανιστεί πριν από καιρό στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, “The Ellen DeGeneres Show” λέγοντας ότι εκτός από τα δυο αυτά γαϊδουράκια στο ράντσο της έχει και άλλα ζώα, όπως σκυλιά, γάτες, κότες, κατσίκες γουρουνάκια, άλογα και άλλα.

ghenghis-khan-harajuku-bitch-better-business-kisses-galore-10-times-celebrities-gave-t-757671 BLPhseqCAAAKF4O Celeb_Final_ReeseWitherspoon reese-witherspoon-deacon-ava02 Reese-Witherspoon-Dogs Reese-Witherspoon-Donkeys

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο