Θεσσαλονίκη: Επικήρυξαν με 3000 ευρώ τον άντρα που πάτησε και σκότωσε το γατάκι- Μιλήστε έστω ανώνυμα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Στην επικήρυξη, με το ποσό των 3.000 ευρώ, του άντρα που πάτησε και σκότωσε ένα μωρό γατάκι, προχώρησε πλέον η Φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι» Noiazomai -Animal Rescue Thessaloniki Greece -Φιλοζωική Οργάνωση Θεσ/νίκης | Facebook. αφού δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη από την αστυνομία

Το αδέσποτο γατάκι ήταν μόλις 1,5 μήνα. Ο άντρας το πάτησε με το παπούτσι του και στη συνέχεια το κυνήγησε και το πάτησε ξανά. Και όταν εκείνο τραυματισμένο σύρθηκε να πάει στην φωλιά του για να κρυφτεί, τότε το ξαναπάτησε δίνοντάς του τη χαριστική βολή.

Το συμβάν έλαβε χώρα τέλη Αυγούστου και καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος. Το βίντεο ήρθε στα χέρια των εθελοντών της φιλοζωικής που προχώρησαν στη συνέχεια στην καταγγελία του γεγονότος στην αστυνομία.

Από τη μέρα όμως εκείνη δεν υπάρχει καμία πληροφορία και καμία ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Κάποια στιγμή γράφτηκε ότι ο δράστης ταυτοποιήθηκε αλλά δεν ήταν δυστυχώς έτσι.

Οι άνθρωποι της φιλοζωικής σε μια τελευταία προσπάθεια να βρεθεί αυτός ο απάνθρωπος και να τιμωρηθεί, προχωρούν σε επικήρυξή του προκειμένου να δοθούν, έστω και ανώνυμα, πληροφορίες.

Ανώνυμα μπορείτε να στείλετε και σε εμάς εδώ οποιαδήποτε πληροφορία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο