Θεσσαλονίκη: Κατάστημα κοσμημάτων φιλοξενεί αδέσποτες γατούλες μέχρι να βρουν σπίτι- Εδώ βλέπετε τη Φρόσω

από Μυρτώ Τζώρτζου
Για άλλο ένα μαγαζί που αγαπάει τα ζώα μαθαίνουμε αυτή τη φορά από ανάρτηση της κ.Katerina Nanousi, και όπως κάνουμε κάθε φορά, έτσι και τώρα, θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας.
Πρόκειται για το κατάστημα κοσμημάτων Liza – Creative Store που βρίσκεται στη Δελφών στη Θεσσαλονίκη, το οποίο κατά καιρούς φιλοξενεί και περιθάλπει αδέσποτα ζωάκια που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι του καταστήματος είναι φιλόζωοι και το δείχνουν έμπρακτα.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε μια αδέσποτη γατούλα, τη γλυκιά Φρόσω, η οποία φιλοξενείται για να βρει σπιτάκι. Η Φρόσω κάθεται σε μια καρέκλα και σαν κλασική γάτα παρακολουθεί ό,τι γίνεται.
Η κ. Λίζα, η οποία φτιάχνει πολύ ωραία και πρωτότυπα κοσμήματα, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία με τα αδέσποτα. Όπως μαθαίνουμε πριν από κάποιον καιρό είχε βοηθήσει και ένα διαβητικό ζωάκι, τον Κανέλλο.
Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα τετραποδάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είναι πολύ συγκινητικές. Και ευτυχώς πλέον συχνές.
Βέβαια παραμένουν εξαιρέσεις καθώς, να μη γελιόμαστε, τα περισσότερα καταστήματα δεν τα θέλουν. Ούτε μέσα στο κατάστημά τους, ούτε απέξω. Πολλά μάλιστα κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν.
Για αυτό και εμείς πρέπει να στηρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους ώστε να συνεχίσουν να βοηθούν τα ζώα, όπως μπορούν.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com
Δείτε και αυτά:
Ένα καφέ στη Θεσσαλονίκη έβαλε στην αυλή του διώροφη κατασκευή με 10 σπιτάκια για τις αδέσποτες γατούλες – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο