Θυμάστε το σκύλο που έσερνε με το αυτοκίνητό του ηλικιωμένος στην Κρήτη; Δείτε τον σήμερα.

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την ιστορία του σκυλάκου Γκούφη την ξέρει όλη η Ελλάδα, αφού πριν από λίγο καιρό εντοπίστηκε δεμένος στον προφυλακτήρα ενός εν κινήσει αυτοκίνητου στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό Κουφή Ρεθύμνου.

Ο ηλικιωμένος κάτοχος του οχήματος ισχυρίστηκε ότι είναι αδέσποτος που βρήκε στο χωράφι του και τον μετέφερε 100 μέτρα πιο πέρα για να μη φάει πρόβατα και τον σκοτώσουν. Επίσης είπε ότι δεν μπορούσε να τον βάλει μέσα στο όχημα και έτσι τον έδεσε και τον έσυρε.

Οι άνθρωποι που είδαν το περιστατικό κατάγγειλαν στην αστυνομία το συμβάν και ο ηλικιωμένος συνελήφθη.

Ο Γκούφη μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός καθώς τον ανέλαβε ένας φιλόζωος από την περιοχή, ο Γιάννης Σκεπετζάκης. Ο σκυλάκος ήταν πολύ φοβισμένος και ταλαιπωρημένος. Από τη σελίδα του κ. Σκεπετζάκη μαθαίνουμε τα εξής ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του σκύλου.

Ο Γκούφη αμέσως μετά το συμβάν πήγε στον κτηνίατρο όπου έκανε εξετάσεις και βγήκαν καλές. Τον ονόμασαν δε από Γκούφη Λάκυ. Είναι 3 χρόνων και περίπου 30 κιλά. Ήταν γεμάτος τσιμπούρια και με πληγή από αλυσίδα στο λαιμό, κάτι που σημαίνει ότι ζούσε δεμένος.

Ο κ. Σκεπετζάκης, ο οποίος έχει αρκετά σκυλιά, ανέλαβε να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρει μόνιμο σπίτι.

Αυτές τις μέρες ο σκύλος τελειώνει τη θεραπεία του. Και μπορεί να μην είχε κάποια αρρώστια, όμως ήταν πολύ ταλαιπωρημένος. Και σχεδόν παραμορφωμένος από τις μολύνσεις. Τώρα έχει αρχίσει και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και τη ράτσα του, που μοιάζει με Labrador Retriever. Είναι ένας φοβερό σκύλος. Παίζει ασταμάτητα, είναι φιλικός, κοινωνικός και απίστευτα υπάκουος.

Ο Λάκυ θα δοθεί σε έναν άνθρωπο που θα τον αγαπάει πολύ και θα τον φροντίζει. Αν θέλετε να κάνετε μέλος του σπιτιού σας αυτό το ταλαιπωρημένο αλλά υπέροχο σκυλάκι, επικοινωνήστε με τον κ. Γιάννη Σκεπετζάκη https://www.facebook.com/giannis.skepetzakis 

Δυστυχώς πρέπει να μένει δεμένο λίγες μέρες για να εγκλιματιστεί με τα άλλα μετά θα είναι ελεύθερος να παίζει και να τρέχει μαζί τους Προς το παρόν είναι γεμάτος ψύλλους και τσιμπούρια και λίγες πληγές στον λαιμό του

Δημοσιεύτηκε από Giannis Skepetzakis στις Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019

 

Ο Γκούφυ Λάκη τώρα που σχεδόν τελειώνει η θεραπεία, δηλαδή το σκυλί δεν είχε καμία αρρώστια, Απλά ταλαιπωρημένο βασανισμένο Και σχεδόν παραμορφωμένος από τις μολύνσεις έχει αρχίσει και δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα και τη ράτσα του, πιστεύω ότι είναι Labrador Retriever, το Τι παιχνίδι κάνει με όλα τα υπόλοιπα σκυλιά δεν λέγεται τους θέλει όλους φίλους του.. αλλά μην τολμήσει και πάει κανείς στο φαγητό του… Τον έχω ακόμα δεμένο και τον λύνω τέσσερις φορές την ημέρα,Και πάντα υπό την επίβλεψή μου γιατί ακόμα δεμένος είναι ο Λούης Γίνεται μία προσπάθεια να πλησιάσει το ένα το άλλο αλλά εγώ φοβάμαι και είμαι επιφυλακτικός, ο Λούης είναι εκπαιδευμένος με εκπαιδευση Κ9 Μόλις βλέπει το νόημα το δικό μου μπαίνει μέσα στο σπίτι του και κάθεται, και ο κύριος Γκούφη lucky περνάει και κατουράει τα πάντα… Θα δοθεί μόνο σε πολύ σοβαρό άνθρωπο… είναι υπάκουος και μόλις τον φωνάξω έρχεται για να πάρει το χάδι μου και τη λιχουδιά του..

Δημοσιεύτηκε από Giannis Skepetzakis στις Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Αφήστε ένα Σχόλιο