Τι ζήτησε για το δύσκολο χειρουργείο του σκύλου της

από Μυρτώ Τζώρτζου

Το διαζύγιο του πιο γνωστού χολιγουντιανού ζευγαριού Angelina Jolie και Brad Pitt είναι η πρώτη είδηση τον τελευταίο καιρό στα αμερικανικά-και όχι μόνο-tabloids. Οι φήμες για το τι και πώς δίνουν και παίρνουν.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η 41χρονη σταρ ξάφνιασε τους followers της στο Twitter όταν τους ζήτησε να στείλουν τη θετική τους αύρα στο αγαπημένο λαμπραντόρ της οικογένειας, τον Spinee, το οποίο θα έκανε μια δύσκολη και με πολύ ρίσκο χειρουργική επέμβαση στο Κτηνιατρικό Νοσοκομείο της Ουάσινγκτον. “Μπορώ να σας ζητήσω μια χάρη; Η σκυλίτσα μου Spinee χρειάζεται τις προσευχές σας. Θα μπει σε λίγο για μια δύσκολη επέμβαση που θα διαρκέσει 20 λεπτά. Είναι η αγαπημένη μου.” ήταν το τουίτ της. Όλη τη νύχτα χιλιάδες followers τής έστελναν ευχές για να πάνε όλα καλά. Λίγες ώρες μετά εκείνη έγραψε ξανά: “Τα νέα της Spinee: Η Spinee ξύπνησε καλά από την αναισθησία. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι πάει καλά και ξεπέρασε το πρόβλημα. Δεν υπάρχουν λόγια. Οι προσευχές σας είχαν αποτέλεσμα. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά”.

Και όσο για το χωρισμό της και το διαζύγιό της η Jolie ζήτησε πρόσφατα μέσω Twitter σε δημοσιογράφους, παπαράτσι αλλά και απλούς πολίτες να μη ρωτούν τα παιδιά της για αυτά τα θέματα και να μην τα ενοχλούν”. Angelina Jolie ‏@AngeelinaJoIie 20 Σεπ: I don’t wanna be rude but stop talking about my children and leave them alone. Thank you.

ck1_crdwgaawgeq cp1pyw5wgaagw48 cpna9idw8aamrx8 cs4ymbvxgaaphnq ctohbdkxyaakfdm befunky-collage

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο