Το συγκρότημα MEΛISSES δίνει μια live stream συναυλία για τα αδέσποτα ζώα

από Μυρτώ Τζώρτζου

Την Κυριακή 4 Απριλίου είναι η Παγκόσμια Μέρα Αδέσποτων. Αυτή τη μέρα λοιπόν θα γίνει μια όμορφη εκδήλωση. Το γνωστό συγκρότημα MELISSES ενώνει τις δυνάμεις του με τη φιλοζωική οργάνωση Save a Greek Stray στο «MEΛISSES for the dogs», για μια …τετράποδη live stream συναυλία από το χώρο του καταφυγίου της Save a Greek Stray.

Το συγκρότημα, το οποίο έχει 11 χρόνια διαδρομή, θα τραγουδήσει τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του. Όπως το αγαπημένο πλέον «Πού’ Ναι Η Αγάπη» που κυκλοφορεί από την Panik Records αλλά και παλαιότερα κομμάτια που έχουμε τραγουδήσει.

Το «ΜEΛΙSSES for the dogs» θα παρουσιάσουν οι Διονύσης Ατζαράκης και η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για το καταφύγιο και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων που φιλοξενεί.

Η Save a Greek Stray, και η δημιουργός του, Εριέττα Κούρκουλου, τα τελευταία 5 χρόνια έχουν κάνει μεγάλο αγώνα για την περίθαλψη όσων περισσότερων αδέσποτων γίνεται. Με άξονα τις στειρώσεις, τις περιθάλψεις αλλά και τις υιοθεσίες, αμέτρητα ζωάκια έχουν σωθεί από τους δρόμους.

Κυριακή 4 Απριλίου, 4 το απόγευμα

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr 
saveagreekstray.org

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο