Τον υιοθέτησαν από το καταφύγιο Νέας Φιλαδέλφειας και τον επέστρεψαν ένα χρόνο μετά- Ο Κίμωνας ψάχνει σπίτι να μη μείνει πάλι στο κλουβί

από Μυρτώ Τζώρτζου

Έκκληση κάνουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας | Facebook να βρεθεί ένα σπίτι για μια ψυχούλα, ένα σκυλάκι, που ζούσε στο καταφύγιο, υιοθετήθηκε και δυστυχώς ένα χρόνο μετά εκείνοι που το υιοθέτησαν αποφάσισαν ότι δεν το θέλουν άλλο και το γύρισαν πίσω.

Ο Κίμωνας είναι ένας άτυχος σκυλάκος. Πριν από δύο χρόνια, στις αρχές Αυγούστου, στην κυριολεξία τρύπωσε σε επιχείρηση της Νέας Φιλαδέλφειας. Αρχικά οι εθελοντές πίστεψαν ότι θα επέστρεφε στην οικογένειά του. Όμως κανείς δεν τον αναζήτησε.

Έτσι τον πήραν στο καταφύγιο, όπου όλοι τον λάτρεψαν. Πριν από ένα χρόνο υπήρξε ενδιαφέρον για αυτόν. Κάποιοι θέλησαν να τον κάνουν μέλος της οικογένειάς τους. Ο χαρούμενος Κιμωνάκος πήγε στο νέο του σπίτι. Χαρούμενος και με όρεξη. Δεν είναι λίγο να φεύγεις από το παγερό και απρόσωπο κλουβί.

Όμως ήταν άτυχος, γιατί αυτοί που τον πήραν δεν ήταν υπεύθυνοι και ούτε τον αγάπησαν. Γιατί δεν αγαπάς ένα ζώο που το υιοθετείς από καταφύγιο και το επιστρέφεις ξανά πίσω. Έτσι ο Κίμωνας γύρισε πάλι στο κλουβί. Λυπημένος και χωρίς κέφι.

Πρόκειται για ένα υπέροχο σκυλάκι. Φιλικό και κοινωνικό. Με δύο μάτια που σε εκλιπαρούν να τον πάρεις σπίτι. Με δύο ματάκια που σε παρακαλούν να μην τον αφήσεις να ζει στο κλουβί. Κανένα ζώο δεν πρέπει να ζει στο κλουβί.

Ο Κίμωνας είναι ένας πολύ φιλικός και γλυκός σκύλος, μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους. Είναι πολύ επικοινωνιακός και δείχνει συνεχώς την αγάπη του στους εθελοντές αλλά και τους νέους ανθρώπους που γνωρίζει. Ποιος θα ήθελε να τον κάνει μέλος της οικογένειάς του, για πάντα αυτή τη φορά;

ΟΝΟΜΑ: ΚΙΜΩΝΑΣ
ΗΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 2013
ΑΡ. ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ: 900111881313544

Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας | Facebook

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα Σχόλιο